banner61

2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI AYDIN ŞUBE SEÇİME HAZIRLANIYOR

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube, kapsamlı ve güçlü bir çalışma ile seçime hazırlanıyor. Başkan Erdal Demir ve Yürütme Kurulu tarafından 9 Nisan Cumartesi saat 13:00’da Milli Aydın Kültür Bankası’nda yapılacak olan 1. Olağan Genel Kurul hazırlıkları kademeli olarak devam ediyor.

2021 TÜM EMEKLİLER SENDİKASI AYDIN ŞUBE SEÇİME HAZIRLANIYOR
banner66

2021 Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube, kapsamlı ve güçlü bir çalışma ile seçime hazırlanıyor.  Başkan Erdal Demir ve Yürütme Kurulu tarafından 9 Nisan Cumartesi saat 13:00’da Milli Aydın Kültür Bankası’nda yapılacak olan 1. Olağan Genel Kurul hazırlıkları kademeli olarak devam ediyor.

Aydın Bölgesi’nde önemli çalışmalara imza atan Aydın Şube ve yönetimi emekliler için mücadeleye tüm hızıyla devam ediyor. Aydın Şube Başkanı Erdal ise 1. Olağan Genel Kurul için yaptığı açıklamada;

“13,5 milyon emeklinin, örgütlenip emeklilikten sonra hak ettikleri yaşam şartlarını, ellerinden alıp açlık sınırı altında bir yaşama mahkum eden sistemin arka arkaya aldığı emekli sendikalarını kapatma kararına direnen Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkezi” Kapatılsa da yeniden kurarız” anlayışı ile 2021 Tüm Emekliler Sendikası’nı kurup; resmi, yasal, meşru mücadeleyi verme amacıyla yola çıkmıştır. Amaç Tüm Emeklileri aynı çatı altında toparlayıp, bu gücün Statü YASASI’NI elde edinceye kadar sistemle mücadele etmeye devam etmektir” ifadelerine yer verdi.

Edinilen bilgiye göre; 1. Olağan Genel Kurul  alan olarak Çine, Kuşadası, Nazilli ve Aydın’ı kapsamaktadır .Ayrıca Genel Kurul’dan tüzük gereği yeterli sayıya ulaşan ilçeler şube olarak yoluna devam edecektir.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2022, 11:10

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER