2021 AYDIN TÜM EMEKLİ SEN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJINI YAYINLADI

banner35

2021 Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajını yayınladı.

2021 AYDIN TÜM EMEKLİ SEN İNSAN HAKLARI GÜNÜ MESAJINI YAYINLADI

2021 Tüm Emekliler Sendikası Aydın Şube Başkanı Erdal Demir 10 Aralık İnsan Hakları Günü mesajını yayınladı. Başkan Demir;

"Yoktan var edilen her şey; insan için ise, o zaman evrenin her var olan kavramları insan adına düzenlenmiştir.

Evrensel değerlerin sahibi insan; İnsan haklarının; sınıf, din, dil, ırka ve renk gözetmeksizin homojen bir yapılanmayla insana dönmesi zorunlu bir evrensel hukuk gereğidir.

İnsan hakları günün kutlandığı bu gün; yöneten ve yönetilenler arasında ki hukuk ve insani değerler, evrensel değerler ölçeğinde empati edilmelidir.

SOFİSTİK bir yapıya bulaşmış yaşamın bataklığında;yönetenin; ezen ve sömüren, yönetilenin;ezilen ve sömürülen olması kanıksanacak ve içtenselleştirliecek bir durum değildir. Ama bu hal savunulmayacak duruma gelmiş ise, bu yaşamın ve hallin; bu bataklıktan ve çıkmazdan aydınlığa,eşitlilik ilkesini temin eden evrensel hukuk seviyesine çekilmesi mümkün müdür.

Güruh ve karanlık güçlerin; İslam emperyalizmi ve batının gözünün doyumsuzluğunun canavarı emperyalizmin girdabında, sudan ucuza satılan insan hayatının korunamadığı dünyamızda;

İnsan için yaşam biçimi ve ahkamı kesen güçlerin; geleceği tüm yaşayanlar ve kendi adlarına yok etmek üzere olduklarını anlamalıdırlar.

İnsan haklarının yaşana bilinir bir dünyada yeniden tahsisi ve temini umuduyla, insan hakları gününü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER