Yurtta kalan öğrencilerin yaptığı resimler görücüye çıktı

banner35

AYDIN (İHA) - AYDIN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ BÜNYESİNDE BULUNAN ÖĞRENCİ YURTLARINDA KALAN ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KONAKLAMANIN YANI SIRA AÇILAN ÇEŞİTLİ KURSLARLA DA KENDİLERİNİ GELİŞTİRİRKEN, GENÇLERİN YAPTIĞI RESİMLER YIL SONU SERGİSİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI.

Yurtta kalan öğrencilerin yaptığı resimler görücüye çıktı

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan öğrenci yurtlarında kalan üniversiteli gençler konaklamanın yanı sıra açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştirirken, gençlerin yaptığı resimler yıl sonu sergisinde görücüye çıktı.

Üniversiteli gençlerin en çok tercih ettiği illerden olan Aydın’da, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki öğrenci yurtları da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. İl genelinde 2 karma, 6 erkek ve 5 kız olmak üzere toplam 13 öğrenci yurdunun bulunduğu Aydın’da öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra gençlere yönelik açılan çeşitli kurslarla da kendilerini geliştirmesi sağlanıyor. Bu çerçevede Söke Meryem Yazıcıoğlu Yurdu’nda açılan resim kursu, gençlerin sanatsal yönlerini keşfetmelerini sağlarken, hazırlanan yıl sonu etkinliği ile öğrencilerin yaptığı resimler de açılan sergide görücüye çıktı. Resim sergisinin yanı sıra müzik konserinin de yer aldığı etkinlikte üniversiteli gençler, hem el emeklerini sergiledi hem de unutulmaz bir gün geçirdi.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü GSB Aydın Yurtları’ndan yapılan açıklamada “Söke Meryem Yazıcıoğlu Yurdumuzda öğrencilerimizin yıl boyunca hazırladığı resimlerin sergilendiği ve müzik konserlerinin yer aldığı yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi. İl Müdürümüz de bu anlamlı etkinliğe katılarak öğrencilerimize destek oldu” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER