banner61

Ömer Altuntaş Türkiye Süper Ligi değerlendirdi

banner35

Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube sorumlusu Ömer Altuntaş, Türkiye Süper Lig’in puan tablosunu ve 4 büyük takımın ligdeki son durumunu değerlendirdi.

Ömer Altuntaş Türkiye Süper Ligi değerlendirdi
banner66

Aydın Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube sorumlusu Ömer Altuntaş, Türkiye Süper Lig’in puan tablosunu ve 4 büyük takımın ligdeki son durumunu değerlendirdi. Altuntaş açıklamasında;

“Ligde 12. Haftayı geride bırakırken; 4 büyüklerle birlikte Adana Demirspor ve Başakşehir takımını da şampiyonluk yarışının içinde görüyoruz. Çok takımlı üst sıra mücadelesi olması her 90 dakikayı keyifli hale getiriyor. Özellikle 4 büyük takımın maçlarını ful tribünlere oynaması futbol adına sevindirici bir gelişme.

12 haftanın sonunda yüzü en çok gülen taraftarın Fenerbahçe olduğunu söylemek mümkün. Jorge Jesus’un takıma koyduğu katkıyı tartışmak mümkün değil. Fenerbahçe taraftarının yıllardır beklediği hücuma yönelik oyun anlayışı ve 90 dakika maça asılan bir oyun oynatması izleyenlerini mutlu ediyor. Beşiktaş zamanında hoca değişikliğine giderek takımın başına Şenol Güneş gibi bir tecrübeliyi koyunca oyun olarak olmasa da skor olarak kendine geldi.

            Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçı iki takımında ligde bundan sonrası için belirleyici olacaktır. Özellikle Galatasaray’ın mağlubiyeti durumunda Okan Buruk’un devam etmesini zor görüyorum. Ama iki hoca da çok risk almayıp maçı berabere bitirmek isteyecektir diye düşünüyorum.

      

  Ligin alt tarafı da üstten farksız. 9. Sırada yer alan Alanyaspor’dan 19. Sıradaki Ümraniyespor’a kadar herkes düşme korkusunu son haftaya kadar hissedecek gibi gözüküyor. Ben İstanbulspor ve Ümraniyespor’un ligde kalıcı olduğunu düşünmüyorum. Diğer takımlar bu iki ekibin üstünde ligi bitirecek güçte ve tecrübedeler. İki hafta sonra dünya kupası için verilecek ara bitiminde ligin sıfırdan başlayacak gibi bir heyecan yaratacağını biliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 16:20

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER