Aydın Fenerbahçeliler Derneği 'den AYGİAD'a hayırlı olsun ziyareti

banner35

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) 17’nci Olağan Genel Kurulu sonrası başkanlığa seçilen Semih Çakır ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aydın Fenerbahçeliler Derneği 'den AYGİAD'a hayırlı olsun ziyareti

Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD)   17’nci Olağan Genel Kurulu sonrası başkanlığa seçilen Semih Çakır ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
AYGİAD'ın yeni yönetiminin hedefleri ve Aydın Fenerbahçeliler Derneği ile AYGİAD, iş birliklerinin masaya yatırıldığı ziyarette değerlendirmelerde bulunan Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, AYGİAD 'ın köklü geçmişe sahip bir dernek olduğunu belirtirken, iki güçlü derneğin iş birliği yapabileceği projeler için de her zaman hazır olduklarını söyledi.
Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil sözlerinin devamında, “Derneklerimiz, STK'larımız bizleri bir araya getiren kurumlar burada kuracağımız iş birlikleriyle şehrimizin yararına çok önemli projelere imza atabiliriz.  
STK'lar beraber çalışma kültürüne sahip olmalı, ortak çalışabilmeli. Aydın Fenerbahçeliler Derneği büyük bir aile ve biz Aydın'daki diğer önemli derneklerle ortak projeler yapmaya hazırız. Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD)  başkanlığa yeni seçilen Semih Çakır ve yönetim kurulu üyelerine " başarılar dilerim" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD)  başkanlığa seçilen Semih Çakır ise, göreve geldikten sonra ilk ağırladıkları derneğin Aydın Fenerbahçeliler Derneği olduğunu ifade etti.
Ziyaretleri nedeniyle başkan Dincil ve beraberindeki dernek yöneticilerine teşekkür eden başkan Çakır, Aydın Fenerbahçeliler Derneğiyle olan ilişkilerini de geliştirmek istediklerini söyledi.
Ayrıca, ziyarette Başkan Dincil ve beraberindeki dernek yöneticileri Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD)  başkanı Semih Çakır’a, Sarı beyaz renklerinde çiçek buketi, Ay yıldızlı Türk bayrağı ve Aydın Fenerbahçeliler Derneği logolu masa bayrağı hediye etti.

haber: melek gürbüz

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER