banner61

1907 FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

banner35

Aydın’da Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladı. Gece boyunca Fenerbahçe marşlarıyla coşan sarı-lacivertli taraftarlar, gönüllerince eğlendi.

1907 FENERBAHÇELİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
banner66

Aydın’da Fenerbahçe’ye gönül veren taraftarlar, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü büyük bir coşkuyla kutladı. Gece boyunca Fenerbahçe marşlarıyla coşan sarı-lacivertli taraftarlar, gönüllerince eğlendi.

Aydın’da hayata geçirdiği projelerle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Aydın Fenerbahçeliler Derneği, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü dolayısıyla gece düzenledi. Efeler’deki Yahura Otel’de düzenlenen geceye sarı-lacivertli taraftarlar, yoğun ilgi gösterdi. Geceye Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve CHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Barış Altıntaş, AK Parti Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İncirliova eski İlçe Başkanı Osman Gökmen, Aydın Baro Başkanı Anıl Yetişkin, Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Başkanı Semih Çakır, AYGİAD bir önceki dönem başkanı Utku Uyanık, Aydınspor Başkanı Yunus Ertan, oda başkanları ve çok sayıda taraftarlar katıldı.

“KULÜP İLE TARAFTAR ARASINDA KÖPRÜ OLDUK”

Gecede taraftarlara seslenen Aydın Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Dincil, Aydın Fenerbahçeliler Derneği olarak kulüple taraftarımız arasında adeta bir köprü olduklarını söyledi. Fenerbahçe’nin futbol takımı olmadığını, Fenerbahçe’nin bir spor kulübü olduğunu belirten Başkan Dincil, “19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nde hep bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyada Türk olmak neyse Türkiye’de Fenerbahçeli olmak odur. Bunu her zaman söylüyorum. Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan, destek veren ve katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan tüm Fenerbahçelilere gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.  Başkan Dincil’in konuşmasının ardından derneğe katkı sağlayan üyelere gecede teşekkür plaketi verildi.

DANSÖZLER GECEYE RENK KATTI

Renkli görüntülere sahne olan gecede, Efe Dumancı sahne aldı. Forma ve bayraklarla geceye katılan taraftarlar, Fenerbahçe marşları ve Efe Dumancı’nın şarkılarıyla coştu.

Gecede düzenlenen çekilişle taraftarlar çeşitli hediyelerin sahibi oldu. Coşkulu gecede günün anısına Başkan Dincil ve yönetim kurulu üyeleri, pasta kesti. Gecede sahneye çıkan dansözler ise dansözler gösterileri ile büyük beğeni topladı. Sarı lacivertli taraftarlar, 19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü çalan şarkılar ve marşlar eşliğinde gece geç saatlere kadar kutladı.

haber: ramazan aydemir

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER