SOYKIRIMIN ADI “ABD”

24 Nisan 1915 olaylarını akıl almaz ve küstahça yorumlayan ABD Başkanı Joe Biden, iki kez üstüne basa basa ve kışkırtıcı bir söylemle “soykırım” kelimesini kullanarak Ülkemize karşı nasıl bir nefret içinde olduğunun kanıtlamış oldu. Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ise bu açıklamadan duyduğu memnuniyeti göğsünü gere gere belirterek bir kez daha dış güçler, TÜRK düşmanlığını açığa çıkarmış oldular. Şaşırdık mı hayır….

Soykırımdan yakınan ABD ne cüretle ülkemizi zan altında bırakma cesaretini gösterebiliyor ki kanlı bir geçmişe sahip olduğunu ,zulümün ve ırkçılığın adını temsil ettiğini nasıl göz ardı edebiliyor! Tarihinin ne olduğu belli olmayan ve kısa süre içinde dünyaya hükmetmeye yeltenmiş acımasız ABD ASIL SOYKIRIMI kendi ülkesinde acımasızca yaşattığı sırf renginden dolayı siyahi topluma yapmış olduğu işkenceyi ve ikinci sınıf vatandaş kimliğine bürüdüğünü ne çabuk unutuyor. Ayrıca 50 milyon Kızıldereli’ye yapılan soykırım, Afrika’dan zincirle köle getirilmesi, siyahileri sokak ortasında katliam yapmasını ne çabuk unutuyor….

 Biden’ın bu sözü siyasi bir çıkış olup, Türkiye üzerindeki bazı kesimlere fırsat vermek amaçlı bir oyunun içinde olduğu bariz bellidir. Bu oyunlara maşa olanlar bilsin ki bu ülkede eninde sonunda cezasını bulacaktır.

Kurulalı 245 yıl olan ve 225 yılını savaş ve soykırımla geçiren ABD bize neyin dersini vermeye çalışıyor ve bu hadsizlikte bulunabiliyor. Ayrıca deney olarak Japonya’ya attığı atom bombaları, sadece Irak’ta 200 binden fazla çocuğu katlettiklerini ne çabuk unutuyor ve dünyaya insanlık dersi vermeye yelteniyor.

Kim kime soykırım yapmış, ki cesareti ve yüreği varsa Ermenistan çıkarıp açsın arşivleri.

Ülkemiz üzerinde oynanan bu oyunlara fırsat vermeden, tüm tedbirleri alıp gerekli yaptırımları ve gücümüzü kullanıp,  tavrımızı emme basma tulumba misali değil de, düşmanlara dişimizi göstererek, eylem gösterme zamanı geldi de geçiyor bile...

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.