YENİ KURULACAK CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ YÖRÜKEFE’Yİ ZİYARET ETTİ

banner35

Müracaatlarını çarşamba günü Yargıtay’a verecek olan cumhuriyet ve adalet partisi genel başkanı Ahmet Sevim ve beraberlerindeki mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Kısa, eğitim politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Erman Karayağız ,Yörük Efe gazetesini ziyaret ettiler.

YENİ KURULACAK CUMHURİYET VE ADALET PARTİSİ YÖRÜKEFE’Yİ ZİYARET ETTİ
Müracaatlarını çarşamba günü Yargıtay’a verecek olan cumhuriyet ve adalet partisi genel başkanı Ahmet Sevim ve beraberlerindeki mali işlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Kısa, eğitim politikalarından sorumlu genel başkan yardımcısı Erman Karayağız ,Yörük Efe gazetesini ziyaret ettiler.
Genel başkan Ahmet Sevim;” Türkiye’nin geleceğini değiştirmek, halkın tam anlamıyla kendi kendisini yönetebilmesini sağlamak, adaletin ülkemizdeki tüm bireyler için adil ve bağımsız olarak sağlanabilmesinin başarılabilmesi için kurmuş olduğumuz Cumhuriyet ve Adalet Partisi; güçlü, genç, dinamik, vatanı için idealleri olan, büyük umutlarıyla, büyük hayalleriyle geleceğin Türkiye’sine yön vermek isteyen, her zaman ileriye dönük projelerle yarınları bugünden öngören, vatan ve millet sevdasıyla yanıp tutuşan, hiç kimseyi birbirinden ayırmadan, ötekileştirmeden, sınıflar arası ayrıcalıkları ortadan kaldıracak heyecanı ve enerjisi ile hizmetteki tüm sınırları ortadan kaldıracak takım arkadaşları ile birlikte büyük bir istek ve özenle hazırladığımız parti programımız ülkemizin geleceğini hazırlayacak ve bizi her daim daha ileriye taşıyarak muasır medeniyetler seviyesine gelmemizi sağlayacaktır.
 
Çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. Ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde siyasi vizyon, etkili, tecrübeli bir kadro, rasyonel bir yönetim anlayışı sorunlarımızı bütünüyle çözüme kavuşturmak için yeterlidir. Önemli olan en zor ve kötü şartlarda bile omuz omuza yürüme ve muasır medeniyet seviyesini aşma iradesini yakalayabilmemizdir
 
Cumhuriyet ve Adalet Partisi, milletimizin refah seviyesini yükseltecek, özgürlükçü, vatansever ve vizyon sahibi siyasi partidir. Türk Milleti en güzel şeylere layıktır. Milli ve manevi değerleri ile tarih boyunca şanlı mazisi olan milletimize yeni bir ufuk açmak amacıyla bu partiyi milletimizin siyasi hayatına sunuyoruz.
 
Büyük devlet, büyük millet, sanayileşmiş bir vatan, refah içerisinde bir toplum ve Türkiye’nin modern dünyada sorumluğunun bilincinde, özgürlük, adalet, barış, kardeşlik ve bölünmez birlik tartışılmaz bütünlük, kültürel değerlerine sahip bir toplum halinde yükselmek en önemli gayelerimizdendir.
 
En başta doğru olmayan yanlış uygulamaları ortadan kaldırarak, ülkemiz ve vatandaşlarımız için en iyi ve en doğru uygulamaları hayata geçirmek zorundayız. Küçük bir azınlığın menfaatini ön planda tutan, ülküsüz ve kararsız bir anlayışa sahip siyasete dur demek için siyasete karar verdik. Unutulmamalıdır ki, halka hizmet, Hakk’a hizmettir.
 
Siyaseti tek başına gaye olmaktan çıkartıp, milletimize hizmetin bir vasıtası olacağını vaat ediyoruz. Milletimiz de bizim samimiyetimize güvenecektir” diyerek kuruluş amaç ve gayelerini açıklayan Genel Başkan Ahmet Sevim; Yerel Basını çok önemsediklerini, tarafsız ve yansız davranan basının siyasi partiler için önemli bir güç olarak gördüklerini, doğruları ve gerçekleri kamuya ulaştırma konusunda ve toplumsal dengelerin korunması konusunda basını dördüncü güç olarak gördüklerini söyledi!
Yörük Efe imtiyaz sahibi Siyaset bilimci Erdal Demir kendilerine yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını, gerçek demokrasilerde katılımcı siyasetin, çok partili demokrasilerde önemli olduğunu söyleyerek kendilerinde başarılar dileyerek, vatan için bir taş üstüne taş koymanın siyaseten kutsal gördüğünü de sözlerine ilave etti.

 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2021, 17:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER