Serkan Sevim "Hiç bir koltuk ülkemize hizmet aşkımızdan, parti mücadelemizden daha kıymetli değildir"

banner35

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı görevine 6 Şubat 2019 yılında başlayan Serkan Sevim, 11 yönetim kurulu üyesinin istifası neticesinde İlçe Başkanlığı görevi sona ermesi sonrasında sosyal medya hesabından süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son derece başarılı çalışmalara ve hizmetlere el atan Serkan Sevim"Cumhuriyet Halk Partisinde milletimize ve partime hizmet etmeye, partimin iktidarı için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

Serkan Sevim "Hiç bir koltuk ülkemize hizmet aşkımızdan, parti mücadelemizden daha kıymetli değildir"

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı görevine 6 Şubat 2019 yılında başlayan Serkan Sevim, 11 yönetim kurulu üyesinin istifası neticesinde  İlçe Başkanlığı görevi sona ermesi sonrasında sosyal medya hesabından süreç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Son derece başarılı çalışmalara ve hizmetlere el atan Serkan Sevim"Cumhuriyet Halk Partisinde milletimize ve partime hizmet etmeye, partimin iktidarı için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

"Geçtiğimiz günlerde fikir ayrışması dolayısıyla bir grup ilçe yöneticisinin istifa edip yönetimi düşürmesi sonucu 6 Şubat 2019 tarihinden beri sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevim son bulmuştur.

Hiç bir koltuk ülkemize hizmet aşkımızdan, parti mücadelemizden daha kıymetli değildir.

Hiçbir makam halkımızın gönlündeki makamdan daha kıymetli değildir. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.

Göreve geldiğim ilk günden beri partimin ilkeleri doğrultusunda ayrım yapmadan tüm gücümle gece gündüz çalışarak, bana bu görevi layık gören, güvenen herkesi ve partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım.

Partimde “İlçe Başkanlığı” gibi zor fakat onurlu görevde bana güvenen, desteğini hep hissettiğim başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm partili büyüklerime, göreve geldiğimiz günden bu güne kadar desteğini esirgemeyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Özlem Çerçioğlu’na, tüm büyükşehir bürokratları ve çalışanlarına, 31 Mart seçimlerinde birlikte gece gündüz mücadele ettimiz ve millet ittifakı olarak zafere imza attığımız Nazilli Belediye Başkanım Sayın Kürşat Engin Özcan’a, Nazilli Belediyesi çalışanlarına, benimle göreve geldiğimiz günden bu güne kadar omuz omuza mücadele eden tüm yol arkadaşlarıma, ilçe başkanlığım süresince gece gündüz birlikte çalışmaktan çok büyük keyif aldığım değerli muhtarlarıma, oda başkanlarıma, sivil toplum kuruluşlarının kıymetli temsilcilerine, dernek başkanlarıma, tüm partilerdeki mevkidaşlarıma, her zaman yanımızda olan değerli basın emekçilerine, emniyet mensuplarına ve ilçe kongremizde sandığa gelip bizi destekleyen desteklemeyen tüm Cumhuriyet Halk Partili üyelerimize ve bizi bağrına basan Nazilli halkına canı gönülden teşekkür ederim.

Bu sıkıntılı süreçte gerek mesaj atarak gerek telefonla arayarak ve gerekse sosyal medyadan destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Neferi olmaktan onur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisinde milletimize ve partime hizmet etmeye, partimin iktidarı için çalışmaya devam edeceğim. Yeni atanan komisyondaki arkadaşlarımızı kutluyorum ve görevlerinde başarılar diliyorum. Halkın gündeminin yoksulluk, işsizlik ve pandemiyle mücadele olduğu bu süreçte atanan komisyonun ve Nazilli Cumhuriyet Halk Partisi’nin her unsurunun halkın iktidarı için gece gündüz çalışacağından hiç bir şüphem yoktur.

Olağanüstü Kongre sürecinin partinin saha çalışmalarını, parti faaliyetlerini sekteye uğratmaması ve parti içi çekişmelerin partiyi kamuoyu nezdinde yıpratmaması temenni ederek, bundan sonraki süreçte partimden verilecek her türlü göreve de hazır olduğumu komuoyunun bilgisine sunuyorum.

Güzel ve sağlıklı günlerde tekrar buluşmak dileğimle. Sağlıcakla kalın" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER