Savaş"Bu davaya ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu”

banner35

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Köşk İlçesi’nde gerçekleşen Gençlik Buluşması’nda, “Bu davaya, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu Çünkü çok tarihi, çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bir milat, bir eşik bu tarihi seçim. İnanın bu eşiği atlattığımız takdirde Türkiye’yi kimse durduramayacak” dedi.

Savaş"Bu davaya ve Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmak boynumuzun borcu”

Köşk Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen ve AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, AK Parti Köşk İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yazgan ile Gençlik Kolları Başkanı Rıdvan Enes’in de katıldığı Gençlik Buluşması’nda, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, gençlere önemli açıklamalarda bulundu.  

AK Parti Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Ancın, 6’lı masa ile HDP’nin ortaklığının daha önce gizli tutulduğunu, ancak 14 Mayıs Seçimleri için artık gizlemediklerini söyleyerek, “Bizler Recep Tayyip Erdoğan olduğu için bizler Cumhurbaşkanı’nın yanında değiliz, Recep Tayyip Erdoğan bizim meselemizin yanında olduğu için biz onun yanındayız. 21 yıllık AK Parti iktidarıyız, mutlaka eksiklerimiz olabilir. Bunların açıklamasını, cevabını vermek için sahadayız. Sizlerin de merak ettiği, sormak istedikleri olabilir diye bu Gençlik Buluşmamızı gerçekleştirmek istedik” diye konuştu.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER