İYİ PARTİLİ ERTÜRK” Seçimde bizi perdelemeye çalışıp görmemezlikten geliyorlar”

banner35

İyi Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Yörük Efe Gazetesi’ne özel 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala Aydın’daki seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ PARTİLİ ERTÜRK” Seçimde bizi perdelemeye çalışıp görmemezlikten geliyorlar”

İyi Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Yörük Efe Gazetesi’ne özel 2024 yerel seçimlerine az bir süre kala Aydın’daki seçim sürecini değerlendirdi. Siyasi çalışmaların son bulmasını isteyen ve vatandaşın süreçteki durumdan rahatsız olduğunu belirten Ertürk;

“Seçimde bizi perdelemeye çalışıp görmemezlikten geliyorlar. Aşırı reklam, aşırı pankart insanların tepkisini çekmiş durumda. İncirliova Pazarı’nda gördüm ve emekli resmen ağlıyordu. 10 bin liraya geçinemiyorum diyen emekli bu pankartlara tepki gösterdi. Yer kiralanıyor. O büyük pankartların tanesi 10 bin lira üzerini geçer. Bugün emekli 10 bin lira geçim derdine düşmüşse, aşırı istihşam ve gösteriş tepkiye neden olur. Bugün mazot olmuş 41 liradan 45 lira oldu. Mazotun bu kadar pahalı olduğu yerde, yüzlerce aracın bangır bangır dolaşmasından ve sesten vatandaş rahatsız. Tabi ki takdir gene de vatandaşımızındır. Ben artık bu mitinglerin, araçların, pankartların ve siyasi çalışmaların son bulmasını istiyorum. Bugün Avrupa’da böyle bir durum yok. Eğitimi düşük olan ülkelerde bu var. Bu bir Arap ülkelerinde var ve bunun artık bir son bulması gerekiyor. Kaynaklarımız bu şekilde harcanmamalı. İnsanlar kararını verecek ve insanlar sessiz ve dipten geliyor. Bunu görebiliyorum.”

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2024, 15:52

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER