İYİ PARTİ BAYRAMDADA DURMADI “BOZDOĞANDA TOPLU ROZET TAKTILAR”

banner35

İyi Parti İl Başkanlığı Arife günü İyi Parti Milletvekili aydın Adnan Sezgin, il Başkanı Recep Taner ve yönetimi, İlçe Başkanı Sabahat Toker ve yönetimi ile birlikte Germencik ilinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladılar.

İYİ PARTİ BAYRAMDADA DURMADI  “BOZDOĞANDA TOPLU ROZET TAKTILAR”

İyi Parti İl Başkanlığı Arife günü İyi Parti Milletvekili aydın Adnan Sezgin, il Başkanı Recep Taner ve yönetimi, İlçe Başkanı Sabahat Toker ve yönetimi ile birlikte Germencik ilinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladılar. Aynı gün saat:18.00’de de Pınarbaşı mesire alanında Partililer ve vatandaşlar ile de bayramlaştılar.

12.07.2022 günü Bozdoğan İlçe Başkanlığı Yaka Mahallesine yaptıkları ziyarette İyi Partiye katılan 11 vatandaşa rozetlerini taktılar.

Bozdoğan İlçe Başkanı Erhan Algan’da yaptığı açıklamada  “Bozdoğan İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Meral Akşener’ in izinde hareket ederek hep sahalardayız, gittiğimiz her yerde parti programımıza anlatıyoruz. Parti Programını anlattıkça halkımız bize ve Partimize daha çok güven duyuyor. Bugünde Yaka Mahallemizi yönetimimiz ile birlikte ziyarete ettik ve 11 vatandaşlarımız partimize üye oldular. 2018 seçimlerinde de yaka mahallesinde sandıktan 1 nci parti olarak çıktık, İyi Parti olarak hedeflerimiz var. Hedeflerimiz Genel de Türkiye Cumhuriyeti’ nin 13 ncü Cumhurbaşkanını Millet ittifakından çıkarmak ve çıkaracağız da, Aydın’ da Millet ittifakı olarak en az 6 Milletvekili çıkararak meclise göndermek. Yerelde ise İYİ Partimizi birinci parti yaparak, yerel seçimlerde Bozdoğan Belediye Başkanlığını kazanmak” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2022, 10:57

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER