İYİ PARTİ AYDIN TEŞKİLATI GENEL BAŞKAN AKŞENER İLE İSTANBUL’DA BULUŞTU

banner35

İyi Parti Genel Merkezce düzenlenen Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları Toplantısı Genel Başkan Meral Akşener’in öncülüğünde İstanbul’da gerçekleştirildi. İyi Parti Aydın İl Teşkilatı 16 ilçe ile birlikte toplantıya katılım sağladı.

İYİ PARTİ AYDIN TEŞKİLATI GENEL BAŞKAN AKŞENER İLE İSTANBUL’DA BULUŞTU

Haber: Selva Demirci

İyi Parti Genel Merkezce düzenlenen Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanları Toplantısı  Genel Başkan Meral Akşener’in öncülüğünde İstanbul’da gerçekleştirildi. İyi Parti Aydın  İl Teşkilatı 16 ilçe ile birlikte toplantıya katılım sağladı.

Ege Bölgesi İl ve İlçe Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantı 7 saat sürdü. Aydın Bölgesi İl ve 16 ilçe teşkilatı ile birlikte görüşmede yerini aldı. Genel Başkan Akşener il ve ilçe başkanlarına söz vererek, yapılacak olan seçimle ilgili genel merkezden beklentilerini dinledi.

İyi Parti Aydın İl Başkanı Recep Taner, bu önemli toplantı sonrası gazetemize verdiği demeçte;

“GENEL BAŞKANIMIZDAN TEKRAR ZİYARET TALEP ETTİK”

“Çok iyi ve verimli bir toplantı oldu. Süre sınırı olmaksızın herkese söz verildi. Aydın Bölgesi’ndeki seçim verileri ile ilgili son verileri açıkladık ve Genel Başkanımızdan tekrar ziyaret talep ettik. İl Başkanı olarak, ilçe başkanlarının görüş ve taleplerini ileterek gerekli görüşmeleri yaptım.” İfadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER