İYİ Parti, ABGC’yi Ziyaret Etti

banner35

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Taner, “Gazetecilerin özgürce bu işi yapabilmesi herkes için önemlidir” dedi.

İYİ Parti, ABGC’yi Ziyaret Etti

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Cem Ulucan tarafından ağırlandı. Ziyarette konuşan Başkan Ulucan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamaları yaklaşık bir hafta sürüyor. Biz de bu vesile ile sorun ve sıkıntılarımızı dile getiriyoruz. 2023 yılının sorunlarımızın çözüldüğü bir yıl olmasını temenni ediyorum. Özgür ve ahlaklı bir basın oluşması için sadece bize değil, siyasetçilere de önemli görevler düşüyor” dedi.

TANER, “ÖZGÜR BASIN HERKES İÇİN ÖNEMLİDİR”
Başkan Cem Ulucan ve Yönetim Kurulu üyelerinin nezdinde tüm basın mensuplarının gününü kutladığını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, “Gazeteci, güncel olayları ve haberleri toplayan, veren ve yorumlayan kişidir. Bu görevlerini yaparken, yorumlarını birilerinin isteğine uygun olarak yapmayan, kalemlerini birilerine satmayan gazetecilerin özgürlükleri kısıtlanmaktadır. Çok zor şartlarda çalışmakta ve zaman zaman fiziksel saldırılara maruz kalmaktadırlar. Bu bakımdan, Türkiye 2022 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'ne göre 180 ülke içerisinde 149'uncu sıraya kadar gerilemiştir. Özgür basın herkes için önemlidir. Biz bunu sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER