Ilıdağ’da coşkulu Erdoğan kutlaması

banner35

CUMHURBAŞKANLIĞI 2. TUR OYLAMASI SONRASI YENİDEN CUMHURBAŞKANI OLARAK SEÇİLEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN İÇİN ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ AYDIN’IN KÖŞK İLÇESİ KIRSAL ILIDAĞ MAHALLESİ'NDE DE KUTLAMALAR YAPILDI. HAVAİ FİŞEKLERİN ATILDIĞI MAHALLEDE KUTLAMALAR SABAHA KADAR SÜRDÜ.

Ilıdağ’da coşkulu Erdoğan kutlaması

Cumhurbaşkanlığı 2. tur oylaması sonrası yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilen Recep Tayyip Erdoğan için ülke genelinde olduğu gibi Aydın’ın Köşk ilçesi kırsal Ilıdağ Mahallesi’nde de kutlamalar yapıldı. Havai fişeklerin atıldığı mahallede kutlamalar sabaha kadar sürdü.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 oyla yeniden seçilerek güven tazeledi. Seçim sonuçlarının ardından ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da binlerce kişi sokaklara dökülüp meydanlarda seçim zaferini kutladı. Merkez Efeler ilçesinin yanı sıra tüm ilçelerde de seçim zaferi kutlanırken, AK Parti’nin kalesi olarak adlandırılan Köşk’e bağlı kırsal Ilıdağ Mahallesi en coşkulu kutlamaların yapıldığı adreslerden biri oldu.

Ilıdağ Mahallesi’nde seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bayram havası yaşandı. Mahalleliler ellerine aldıkları Türk bayrağı ve AK Parti bayrakları ile sokaklara döküldü. Mahalle meydanında toplanan vatandaşlara civar mahallelerden gelen yüzlerce vatandaş da eşlik edince mahallede coşku ikiye katlandı. Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler mahalleye gelerek vatandaşların sevincine ortak olup zeybek oynadı. Davul-zurna seslerinin hiç susmadığı, havai fişeklerin atıldığı mahallede kutlamalar sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Mahallede kurulan ve bin 120 kişinin oy kullandığı 4 sandıktan 927 oy alan Recep Tayyip Erdoğan zaferle çıkarken, Kemal Kılıçdaroğlu 167 oyda kaldı. Mahallede 26 oy ise geçersiz sayıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2023, 13:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER