Hasan Dinçer, Yardım Sevenler Derneği Aydın Şubesini Ziyaret Etti

banner35

Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret kapsamında kamu yararına çalışan bir dernek olan ve kuruluşu çok eskilere dayanan Yardım Sevenler Derneği Aydın Şubesini ziyaret etti. Ziyarette hazır bulunan Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Dinçer'i sevgiye karşıladı.

Hasan Dinçer, Yardım Sevenler Derneği Aydın Şubesini Ziyaret Etti

Yardım Sevenler Derneği Aydın Şubesi Başkan Yardımcısı Şükran Oğuz;
"Aydın çok güzel bir şehir olması gerekirken giderek kötüye gidiyoruz. Başta Adnan Menderes Bulvarı olmak üzere yayaların rahat yürüyemediğini üzülerek görüyoruz. Biz sağlıklı bir çevrede, sağlıklı ve güzel bir ortamda yaşamak istiyoruz. Yardıma ihtiyaç duyanlar için çalışıyor, gençlere önem veriyoruz. Seçimi kazanırsanız birlikte çalışmaktan onur duyarız."
Demokrat Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Hasan Dinçer;
"Biz göreve geldiğimizde öncelikle durum tespiti yapıp, "Hangi işi nasıl yaparız" konusunda çalışmalar yapacağız. Belirli bir program çerçevesinde kaynakları verimli olarak kullanıp en iyiye en kısa zamanda ulaşmak istiyoruz. Artık siyaset zamanı değil, hizmet zamanı geldiğini birlikte göreceğiz. Birbirinden değerli teknik özellikleri ağır basan bir belediye meclisi kurduk. Bu nitelikli meclis ile herkese eşit davranıp, tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olacağız."

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2024, 19:24

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER