GALİP ÖZEL Askerleri dualarla uğurladı

banner35

Bozdoğan’da mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Adayı Mustafa Galip Özel hafta sonu da boş durmadı. Her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelen Özel ilçede düzenlenen cemiyet ve merasimlere katılım sağladıktan sonra asker uğurlama yemeğine katıldı.

GALİP ÖZEL Askerleri dualarla uğurladı

Bozdoğan’da mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden Başkan Adayı Mustafa Galip Özel hafta sonu da boş durmadı.
Her fırsatta vatandaşlarla biraraya gelen Özel ilçede düzenlenen cemiyet ve merasimlere katılım sağladıktan sonra asker uğurlama yemeğine katıldı.

Bozdoğan’da Askerler Dualarla Uğurlandı
Aydın Bozdoğan ilçesi Yazıkent Mahallesi’nde 04/1 tertip askerler dualar eşliğinde vatani görevlerine uğurlandı. Yazıkent kızılcakır Mahallesinde düzenlenen asker uğurlama törenine CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, CHP Bozdoğan ilçe yönetimi ve vatandaşlar katıldı.
Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel ‘Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü koruyup, bayrağımızı bu topraklarda ilelebet dalgalandıracak olan genç kardeşlerimizin güle güle gidip güle güle gelmelerini temenni ediyorum. Onları bugünlere getirip asker ocağına uğurlayan anne ve babalarının ellerinden öper, tüm askerlerimize hayırlı tezkereler dilerim’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2024, 20:47

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER