ERDAL DEMİR CHP'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

banner35

Siyaset Bilimci ve Aydın Bölgesi'nde bir önceki dönemde CHP Milletvekili aday adayı olan Erdal Demir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. Kuruluş yıldönümünü kutlama mesajını yayınladı.

ERDAL DEMİR CHP'NİN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Siyaset Bilimci ve Aydın Bölgesi'nde bir önceki dönemde CHP Milletvekili aday adayı olan Erdal Demir, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. Kuruluş yıldönümünü kutlama mesajını yayınladı. Demir;

"Mustafa Kemal'i düșününce , aklıma CHP gelir. CHP ile CUMHURİYET gelir. CHP'ne cephe almak, millet ve devlet kavramını inkar etmek demektir. İstikbalin ve bağımsızlığın teminatı olan CHP'ın 98. Kuruluş yılını kutluyorum. CHP çatısının altında toplanacak Kuva-i Milliye ruhunun direnci, CHP'de Istikbalin teminatı milletimizin ōzü olacaktır.
Siyaset ideolojik ahlak ile taşınır ve gelişir. İyi ve iyi olmayan günler olacaktır. Mücadele toplumsaldır. Siyasetin emekcileri koltuğu bir tarafa itip, millete götürülecek hizmetin milli şuur ve vatana hizmet anlayışıyla kucaklaşması ideolojik yapılanmaya sarılmaları vazgecilmez olmalıdır. Gelecek kuşağa devrim diye ısrarla savunduğumuz şey, temiz siyaset mecrasın da yapılan herseyin temiz siyasi ahlak anlayışıyla ile beslenmesi olacaktır" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 10:01

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER