Erdal Demir ”CHP il atamasında beklenti neydi ne oldu”

banner35

Siyaset Bilimci Erdal Demir; Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın milletvekilliği için görevinden istifa etmesi üzerine, yerine yapılan atama hakkında değerlendirmede bulundu.

Erdal Demir ”CHP il atamasında beklenti neydi ne oldu”

Siyaset Bilimci Erdal Demir; Cumhuriyet Halk Partisi Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın milletvekilliği için görevinden istifa etmesi üzerine, yerine yapılan atama hakkında değerlendirmede bulundu. Demir yaptığı açıklamada;

CHP AYDIN İL Başkanlığı'na atama geliyor. İsim belli. Dostum, arkadaşım kendisi. Sorun şu CHP'de Kuşak devrimi ne zaman olacak. Yıllardır örgütten gelip yıllarca hizmet eden, örgütü tanıyan, yıllara sair hizmete hazır olan İl başkan yardımcıları bu göreve neden laik görülmüyor. Örgüt dinamizmi neden oluşturulmuyor. Bu atamalara kim elini bulaştırıyorsa elinizi çekin. Arkadan Z kuşağı partileri analiz ederek geliyor. Bu dinamik bir yapının temellerini şimdiden atmak lazım. Beklentimiz cevap veren bir atama değil! Bu yanlış kararlara susmaktan vazgeçin. Konuşun, yazın ve çizin. Tabandan tavana her şeyin okurun hakip bir anlayışı, belirli kimliklerin hakimiyeti ve kontrolünden kurtarın. Hakkınızı teslim edilmesini isteyin susmayın, susarsak örgüte dinamizm gelmeyecektir hiçbir zaman” ifadelerine yer verdi.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER