Didim Chp Aday Adayı Genel Merkeze Çağrıda Bulundu

banner35

Didim aday adayı çokluğu 18’e ulaştı! Didim sezonda milyona yakın misafir ağırlayan turizm kenti olarak bilinir. Siyasetin, özellikle CHP’nin yoğun siyaset arenası parti içinde kulislerin yoğunlaşmasına neden olmakta! Yörük Efe gazetesi; aday adayı çalışmalarını, mülakatını ve anket çalışmalarını yakından takip ederken aday adaylarıyla da görüşmelerini sürdürürken yönünü Didim’e çevirdik!

Didim Chp Aday Adayı Genel Merkeze Çağrıda Bulundu

Didim aday adayı çokluğu 18’e ulaştı! Didim sezonda milyona yakın misafir ağırlayan turizm kenti olarak bilinir. Siyasetin, özellikle CHP’nin yoğun siyaset arenası parti içinde kulislerin yoğunlaşmasına neden olmakta! Yörük Efe gazetesi;  aday adayı çalışmalarını, mülakatını ve anket çalışmalarını yakından takip ederken aday adaylarıyla da görüşmelerini sürdürürken yönünü Didim’e çevirdik!

Kendisini yıllardır CHP’nin örgütünden tanıdığımız, ilçe yöneticiliği, il yöneticiliği, bazen elinde mikrofon aday tanıtıcı, bazen konvoylarda anonsçu olarak bildiğimiz emekçi bir siyasetçi! Kendisinin aday adaylığını duyduğumuzda artık sırası geldi, bir yerden yürümeli ve siyasette yerini almalı diye düşündüğümüz bir siyasi figür artık!

Karşılıklı çay içmek üzere ilçe binası karşısında bir mütevazı bir kahvede Didim’de siyasetini konuştuk! Kendisinin siyasete başladığı noktadan geldiği yere kadar sohbetlerini değerlendirdik! Sonuçta örgütten tanıdığım ve örgütten gelen her siyasetçiye önem verdiğimiz gibi Okan Kılıç’ı da dikkatle elimize etmeye çalıştık!

Okan Kılıç CHP kritik bir dönem olarak kabul ettiği bu yerel seçimlerden Didim; Kuşadası, Söke ve Nazilli’de seçimleri kazanmasının büyük şehir açısından önemine parmak basıyordu! Sözlerine devam ederken; 17 ilçede belirlenecek adayların önemli olduğunu belirtirken, kendisinin Didim’de aday olması durumunda seçimi hatırı sayılır bir farkla kazanacağını söyledi!

Ancak aday adaylarının adaylığa doğru yürüdüğü bantta karşılaşmak istediği etapları sıralayarak bu konuşmada genel merkeze çağrısını da ihmal etmedi! Genel merkezin sokağa inerek sağlıklı bir anket yapılmasını talep ettiğini tekrarladığını dile getirdi! Biz örgütten geliyoruz sokağın ve örgütün önerdiği adayın her şekilde arkasında olduklarını tekrarladığını söylerken, bunun dışında bir aday gönderilmesini asla kabul edilmeyeceğini ve bu tespitin oyların bölünecek sonuçları doğuracağını söylerken, basının da bu konuda duyarlı olması gerektiğini söyledi!

Yörük Efe gazetesinin Didim’de yaptığı araştırmada 18 aday adayı olduğu bunun 8 adayının dışarıdan geldiği dillendirilirken, 10 adayın Didim ikametgâhından olduğu tespitlerimiz arasında yer aldı! Bu durum CHP’nin Didim’de rahatsızlık doğuran nedenleri arasında görülüyor.  Bu konuda görüşünü belirten Okan Kılıç; bu konuda CHP ilçenin bir çözüm üretmesini de talepleri arasında gösterdi!

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2023, 18:16

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER