DEVA Efeler ilçe başkanlığına Bülent Çam atandı

banner35

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde hızla yaklaşan genel seçimlere hazırlık, tüm hızıyla sürüyor.

DEVA Efeler  ilçe başkanlığına Bülent Çam atandı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde hızla yaklaşan genel seçimlere hazırlık, tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda ilçe teşkilâtlarını güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Meltem Gürler, il binasında düzenlediği basınla kahvaltı buluşmasında ,önceki dönem İlçe başkanı Mehmet Karakavukoğlu'nun işlerinin yoğunluğu nedeniyle  görevi bıraktığını açıklarken emeklerinden dolayı Karakavukoğlu’na teşekkür etti.

YÖNETİM İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Karakavukoğlu'ndan boşalan DEVA Partisi Efeler İlçe Başkanlığı’na Deva Partisi Aydın İl Sivil toplumla ilişkiler işleri'nin başarılı Başkanı Bülent Çam Genel Merkezin onayıyla İl Başkanı Meltem Gürler tarafından atandı. Başkan Bülent Çam’ın, hızlı bir şekilde ilçe yönetimiyle beraber çalışmalara başladığı da, gelen haberler arasında.

GENEL SEÇİMLERE EN İDDİALI GİRMEK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan DEVA Partisi Aydın İl Başkanı Meltem Gürler, “Bülent Çam Bey, donanımlı, dinamik, insan ilişkileri kuvvetli ve çok çalışkan bir arkadaşımız. İnanıyorum ki, Efeler İlçemizi hak ettiği başarıya ulaştıracaktır. Parti olarak, yaklaşık 5 ay kalan Genel Seçimlere en iddialı şekilde girmek için, var gücümüzle çalışıyoruz. Ve çok şükür halkımızdan da, bunun olumlu karşılığını ve teveccühünü fazlasıyla görüyoruz. İlçe yönetimlerimizin güçlendirilmesiyle, başarımızı pekiştireceğiz inşallah.” dedi.

haber:melek gürbüz

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022, 20:07

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER