CHP'Lİ GÖKMEN“ORTAK AKILLA İŞ VE İSTİHDAM YARATACAĞIZ”

banner35

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı olan Osman Gökmen, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşmalarının yanı sıra İncirliova’ya katma değer katan firma ve kişilerle görüşmelerde bulunup istişare etmeye büyük önem gösteriyor.

CHP'Lİ GÖKMEN“ORTAK AKILLA İŞ VE İSTİHDAM YARATACAĞIZ”

Gün içerisinde Boylular Beton, Günaydınlar Ticaret, Necmi Aydın, Halteks Tekstil, Boylu Yumurta, Ümmet Akın İncir İşletmesi, Doygunlar Galericiler Esnafı ile bir araya gelen Başkan Adayı Gökmen; “İncirliova’mızın gelişmesi ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan iş ve istihdamı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. 31 Mart sonrası göreve geldiğimizde yapacağımız hizmet ve yatırımları kendileriyle paylaşıp görüş ve önerilerini almaya büyük önem veriyoruz.  İncirliova’mızı ortak akıl, birlik ve beraberlik içerisinde hizmet getirme gayretindeyiz. Göreve geldiğimizde ortak akılla İncirliova’mızda iş ve istihdam yaratacak proje ve hizmetlerimizi hayata geçireceğiz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve samimiyetten dolayı kendilerine teşekkür ederiz” dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden işletme sahipleri Başkan Adayı Gökmen ve ekibine seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 10:41

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER