CHP’li Gökmen “Çiftçimiz en değerlimiz; Desteğimiz hep olacak!”

banner35

CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes ve örgüt yönetimi ile birlikte İncirliova Ziraat Odası yönetim kurulunu ziyaret etti.

CHP’li Gökmen  “Çiftçimiz en değerlimiz; Desteğimiz hep olacak!”

CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes ve örgüt yönetimi ile  birlikte İncirliova Ziraat Odası yönetim kurulunu ziyaret etti.

Seçim çalışmalarında gün geçtikçe hızını artıran  ve çalışmalarına devam eden CHP’li Osman Gökmen ve beraberindeki heyet İncirliova Ziraat Odası Başkanı Ali Oğuzhan ÜLGÜDÜR, yönetim kurulu üyesi Ahmet TUFAN ve Dursun TURAN ile görüş alışverişinde bulundu.

Karşılıklı sohbet içerisinde geçen görüşmede Ziraat Odası Başkanı Ülgüdür’ün verdiği bilgiler üzerine seçildiklerinde çiftçi ve üretici için yapacakları projeler hakkında bilgi veren Gökmen, Ziraat Odası’nın çiftçi ve üretici için önemli bir kurum olduğunun altını çizerek “Göreve geldiğimizde belediye bünyesinde Tarımsal Hizmetler ve üretime dayalı farklı  projeler oluşturacağımız bir birim oluşturmayı düşünüyoruz. İki kurum olarak çiftçimiz ve üreticimiz için yapılacak faydalı her türlü çalışmalara birlikte imza atabileceğimiz projelerimiz olacak. 31 Mart seçimlerinde milletimizin desteğiyle göreve geldiğimizde, ziraat odamız ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile  el ele çalışarak çiftçi kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için büyük projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 11:47

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER