banner61

CHP’Lİ DİNÇ” “AÇ ÇOCUKLARIN, AK ÇOCUKLARDAN HESAP SORACAĞI GÜN ÇOK YAKINDIR.”

banner35

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Ağrı’da Ak Parti Gençlik Kolları’nın organize ettiği sahur programını sert bir dille eleştirdi.

CHP’Lİ DİNÇ” “AÇ ÇOCUKLARIN, AK ÇOCUKLARDAN HESAP SORACAĞI GÜN ÇOK YAKINDIR.”
banner66

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, Ağrı’da Ak Parti Gençlik Kolları’nın organize ettiği sahur programını sert bir dille eleştirdi. Başkan Dinç” Bir tarafta yarattıkları umuda, geleceğe, hayallerine aç gençlik, bir tarafta şatafata, lükse, kibire doymuş ak gençlik” sözleriyle tepkisine şu şekilde devam etti.

“Ülkemizin içinden geçtiği ekonomik kriz Ramazan Ay’ında kendini daha da fazla derinden hissettirmeye başladı. Ne yazık ki AKP’nin başarısız ekonomi yönetimi milletimizi sebzeyi, meyveyi tane ile alacak hale düşürdü. Tencereler kaynamaz oldu. Milletimiz için evine ekmek götüremez, gençler, öğrenci kardeşlerimiz emekli, asgari ücretli ana babalarından aldığı harçlıklarla karnını doyuramaz, ders kitaplarını bile alamaz hale geldi.

Ama sosyal medya sağ olsun AKP Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan’ın Ağrı ve Erzurum’da lüks dolu, şatafat dolu, ihtişam dolu gerçekleştirdiği sahur ve iftar programlarına şahit olduk.

Bir tarafta yarattıkları umuda, geleceğe, hayallerine aç gençlik, bir tarafta şatafata, lükse, kibire doymuş ak gençlik.

Ne desek boş, ne desek çaresiz.

Yazıklar Olsun desek, utanacağınızı bilsek ne alâ ama, utanacak yüz bile yok ki sizde.

Evine ekmek alamayan babaların, iftara taze pide alamayan asgari ücretlilerin, bir kitap almaya 40 defa düşünen gençlerin ahı var üzerinizde!

“BOĞAZINIZDAN GEÇMESİN” diyebiliyoruz sadece.

Milletimiz pazarlar toplandıktan sonra artık sebze meyveleri toplarken, insanlarımız kirasını, faturasını ödeyemez, pazar masrafını yapamayacak hale gelmişken, tencereler kaynamıyorken siz hangi arsızlıkla o lüks sofralara oturabildiniz. Sizin hiç mi vicdanınız yok.

“AÇ ÇOCUKLARIN, AK ÇOCUKLARDAN HESAP SORACAĞI GÜN ÇOK YAKINDIR.”

Şükür ki CHP’li Belediyeler kurdukları iftar sofraları ile milletimizin derdine derman, yarasına merhem olmaya çalışıyor. Daha dün Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin öğrenci mahallesi olan Zafer Mahallesi’nde kurduğu iftar sofrasını gördünüz mü ?

Üniversiteli kardeşlerimiz akın akın geldiler.

Şükür ki bizler CHP Gençlik Kolları olarak hazırladığımız yemeklerle birlikte Üniversiteli arkadaşlarımızın evine iftar sofralarına konuk oluyor, dertlerini dinliyoruz.

Sizin bu zulmünüze, sizin bu şatafatınıza,

Bu ülkenin gençlerini yoksulluğa mahkum edip zevk-ü Sefa içinde geçirdiğiniz saltanatınıza son vereceğiz.

Bu sözümüzü unutmayın.

Türk Milleti, Türk Gençliği önüne konacak ilk sandıkta bu ülkeyi haramzadelerden kurtaracak.

Güzel günleri, umudu, geçim derdinin, işsizliğin, gelecek kaygısının olmadığı bir Türkiye’yi milletimizle, gençliğimizle yaratacağız.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 16:54

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER