banner61

Chp'li Çankır İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor

banner35

Önceki dönem CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın'ın dört bir yanında saha çalışmalarına ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Chp'li Çankır İlçe Ziyaretlerine Devam Ediyor
banner66

CHP'Lİ ÇANKIR: AYDINLIK YARINLARIMIZ İÇİN GELİYOR GELMEKTE OLAN
Önceki dönem CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Aydın'ın dört bir yanında saha çalışmalarına ve ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü'nde yürüttüğü başkanlık görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Çankır, Aydın'ın dört bir yanında vatandaşlar ve partililer ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde kurulan Millet İttifakı tarafından hazırlanan ve seçim beyannamesi özelliği taşıyan Ortak Politikalar Mutabakat Metni, geçtiğimiz gün "Yarının Türkiye'si" sloganı ile açıklandı. 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300'den fazla vaadi içeren metin 6 genel başkanın katılımı ile düzenlenen törende imzalandı.
ÇANKIR "YARININ TÜRKİYE'Sİ" İÇİN SAHADA
Mutabakat metninin imzalanmasının ardından bugün bir kez daha sahaya çıkan milletvekili aday adayı Ali Çankır, Aydın'ın Sultanhisar, Yenipazar ve Buharkent ilçelerinde partililer ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Çankır'a ziyaretlerinde CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Aktaş ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ulvi Yıldırım Karaman da eşlik etti.
Çankır'ın ilk durağı Yenipazar ilçesine oldu. Burada CHP İlçe Başkanı Sergül Duransoy ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Saygılı'yı örgüt binasında ziyaret eden Çankır, partililer ile Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında istişarelerde bulundu. Örgüt ziyaretinin ardından "Sakin Şehir" ünvanlı Yenipazar'ın Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden'i makamında ziyaret eden Çankır, buradan Buharkent ilçesine hareket etti. CHP Buharkent İlçe Başkanı Kudret Uysal'ın makamında gündemi değerlendiren Çankır, Buharkentli vatandaşlara Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında bilgiler vererek vaatleri anlattı.


Çankır'ın son durağı ise Sultanhisar ilçesi oldu. Burada esnaflar ile görüşen Çankır, CHP iktidarında işveren ve esnaflara yönelik yapılacak çalışmaları yineledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz, ilçe yönetim kurulu ve Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ile görüşen Çankır, çalışmalarını tamamlayarak ilçeden ayrıldı.
ÇANKIR: LİDERLERİMİZ TÜRKİYEMİZİN YARINLARINI GÜVENCE ALTINA ALIYOR
Gün boyunca mutabakat metni hakkında vatandaşlar ve partililer ile görüşen CHP'li Ali Çankır, ziyaretlerini tamamlanmasının ardından  açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi ve 6'lı masanın tüm genel başkanlarının çalışmalarının Türkiye'de yaşayan 7'den 70'e her vatandaşı yakından ilgilendirdiğini belirten Çankır, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde kurulan Millet İttifakı, seçim beyannamesi özelliğini taşıyan Ortak Politikalar Mutabakat Metni’ni halkımız ile paylaştı.
 6'lı masa mensupları tarafından alınan kararlar Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınları için umut oldu. Bugün ziyaretlerimizde 2002’den bu yana karanlığa gömülen güzel ülkemizin çok yakında kurtulacağı AKP zulmünün getirdiği  bozuk düzenin son bulmasının ardından yürürlüğe alınacak kararların 7’den 70’e ülkemizin tüm vatandaşlarını ilgilendirmesi halkımız tarafından da mutlulukla karşılandı.
Hayat pahalılığı ve zamlarla mücadele eden, açlık sınırının altında yaşayan vatandaşlarımızın haklarına sahip çıkan Cumhuriyet Halk Partisi ve ittifak mensupları, kişi başına milli gelirin 5 yılda 2 katına yükseltileceğinin, 5 yılda 5 milyon yeni iş yaratılacağının, enflasyonun 2 yıl içerisinde tek haneye düşürüleceğinin ve bu oranın korunacağının sözünü verdi. 128 milyar doların akıbetinin sorulacağının ve yurtdışına kaçırılan paraların geri alınması için “Malvarlıklarının Geri Alınması Ofisi” kurulacağının açıklanması ise ‘yandaş kazansın’ düzeninin yıkılacağını, vatandaşlarımızın cebinden çıkan her bir kuruşun hesabının verileceğini bir kez daha gösterdi.
6 ittifak partisinin oluşturduğu metinde gençlerimiz de unutulmadı, bir kez daha gördük ki mevcut hükümetin gençlerimizin elinden aldığı hayatlarını yarının Türkiye'sini oluşturacak olan ittifakımız geri verecek. Yozlaşmaya kurban edilen eğitim sistemimiz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde bir kez daha ayağa kaldırılacak. YÖK kapatılacak, üniversitelerimizi cumhurbaşkanının seçtiği rektörler değil eğitimli akademisyenler yönetecek. Öğretmen atamalarında mülakat kaldırılacak, 1+5+4+3 eğitim sistemine geçilecek. Köy okulları geri açılarak tüm çocuklarımızın eğitim ve öğretim hakkı geri kazandırılacak. Yanlış bilgilerle dolu olan okul kitapları, yardımcı kitaplara ihtiyaç duyulmayacak hale getirilerek günümüzün eğitim standartlarına yükseltilecek. Festival yasakları kaldırılacak, mülki amirlerin festival ve konserleri yasaklama yetkisi iptal edilecek. Millet İttifakı iktidarında gençlerimiz tüm kültürel aktivitelere ücretsiz olarak ulaşabilecek, pasaporta ücret ödemeyecek, gelecek kaygısı yaşamayacak. 
Tek adam rejiminin getirdiği izler ülkemizden hızla silinecek. Vatandaşlarımızın vergileri ile milyarlar harcanılarak yapılan saray, yalı ve köşkler halka açılacak, Cumhurbaşkanlığı, Çankaya Köşkü’ne taşınacak. Cumhurbaşkanlığı uçakları satılarak yangın söndürme filomuz genişletilecek. Yandaşlara usulsüzce verilen projeler tek tek elden geçirilecek. Suriyelilerin ülkelerine geri dönmeleri sağlanırken istisnai vatandaşlık kapsamı da daraltılacak. Ülkemizin değerleri ve özkaynakları önce kendi vatandaşlarımız için kullanılacak, vatandaşlarımızın hakkı sonuna kadar savunulacak.
Millet İttifakı tarafından oluşturulan, “Krizden kurtuluş reçetesi” olarak da isimlendirilen, mutabakat metni Türkiye’nin geleceği için hazırlanan 9 ana başlık, 75 alt başlık ve 2 bin 300’den fazla vaatten oluşuyor. Aydınlık yarınlarımızın öncüsü olacak olan bu metin “Artık yeter!” diyen Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın yarınlarını güvence altına alıyor. Atamızın emaneti güzel ülkemizin AKP’den kurtulmasına çok az kaldığını biliyoruz, görüyoruz. Geliyor gelmekte olan!" dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER