CHP EFELER KADIN KOLLARI MAHALLE MAHALLE ÖRGÜTLENİYOR

banner35

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Kadın Kolları mahalle sorumluları ile bir araya geldi.

CHP EFELER KADIN KOLLARI MAHALLE MAHALLE ÖRGÜTLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Efeler Kadın Kolları mahalle sorumluları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile Destekleri Sigortası’nı anlattığı tanıtım videosunu izleyen CHP'li kadınlar proje üzerine konuştular. CHP'li kadınlar ayrıca yapılacak çalışmaları da planladı. Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Efeler Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz;

 "Bu pazar seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde partimizin Aile Destekleri Sigortası ve Yaşam Hak projelerini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Ziyaretlerimizi mahalle sorumlularımız ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Ülkemizi karanlıktan aydınlığa çıkaracak iki grup var, bunlar gençler ve kadınlar... Çünkü gençlerimiz işsizlikle boğuşuyor, kadınlarımız ise mutfaklarında tencere kaynatamaz hale geldiler! Gençler ve kadınlar olarak hep birlikte mücadele edeceğiz. Türkiye'yi aydınlık yarınlara kavuşturacağız." ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda CHP'li kadınlara Aydın Çevre Platformu (AYÇEP) Başkanı Mehmet Vergili Jeotermal Enerji Santralleri'nin çevreye verdiği zararlar hakkında bilgi verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER