Burak Pehlivan Aday Adaylığını Açıkladı

banner35

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için adaylar birer birer adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) MKYK üyesi Burak Pehlivan, MHP’den millet vekili aday adaylığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Burak Pehlivan Aday Adaylığını Açıkladı

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için adaylar birer birer adaylıklarını açıklamaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) MKYK üyesi Burak Pehlivan, MHP’den millet vekili aday adaylığını sosyal medya hesabından açıkladı. Pehlivan yaptığı açıklamada;

Genel Başkanımızı ziyaret ederek hayır dualarını istedim.

Bizler için kendisiyle aynı istikamette ve aynı iman çizgisinde mücadele etmenin onurunu yaşamaktan daha kıymetli bir hazine yoktur.

Her kademesinde görev yapmaktan şeref duyduğum partimizde, Efeler Diyarı Aydınımızdan milletvekili aday adaylığı için başvurumu gerçekleştirmiş bulunuyorum.

Dilerim ki,

Cumhuriyetin 100.Yılında,

Türk Milletini sinsice kuşatan emperyalist emellere karşı TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE hedefi ve YENİDEN MİLLİ MÜCADELE ruhuyla bir zaferin kapılarını aralayacağız.

Bugünü düşünen değil,

Ecdattan teslim aldığımız bu coğrafyayı gelecek nesillere bir vatan olarak bırakmayı hedefleyen ve geleceği düşünen bir şuurla milletimizle el ele vereceğiz.

Bu vesileyle, adaylık başvurusu gerçekleştirecek tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyor,

Her zaman bizlere gösterdiği lütuf ve bahtiyarlık için Muhterem Genel Başkanımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber:sd

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER