BAŞKAN OLMADAN BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR

banner35

Başkan olmadan İncirliova’ya önemli hizmetleri kazandıran CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen, Sandıklı – İncirliova arasındaki yolun sıcak asfalt yapılmasını sağladı.

BAŞKAN OLMADAN BAŞKAN GİBİ ÇALIŞIYOR

Acarlar, Sandıklı Mahalle sakinlerinin İncirliova’ya geliş ve gidişlerinde kullandıkları yolun yapımı ile yılların çilesi de son bulacak. 

Yapılan yol çalışmalarına ilişkin bir açıklamada bulunan Gökmen; “Acarlar ve Sandıklı Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın Acarlar-Sandıklı ve İncirliova-Sandıklı yollarının yapılmasını yoğun olarak talep etmekteydi. Bizler de konuyu Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na ilettik. Söz konusu yolların 2024 yılı yatırım programı içerisinde yer aldığını söylediler. Kendilerinden söz konusu yolların bir an önce yapılması hususunda rica ettik. Geçtiğimiz hafta Acarlar-Sandıklı yolunun sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Bugün de Sandıklı-İncirliova arası yolumuzun sıcak asfalt çalışması için Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri ilk çalışmayı başlattı. Her iki yolumuzun tamamlanmasıyla birlikte İncirliova-Sandıklı ve Acarlar yol güzergahının tamamı sıcak asfalt ile kaplanmış olacaktır. Yolun yapımında bizlere desteklerini esirgemeyen ve bir an önce başlatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile ekibine şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkür ederim” dedi.

“BAHANE ÜRETMEYECEĞİZ HİZMET YAPACAĞIZ”

İncirliova’ya ve İncirliova Halkına yapılacak her türlü hizmet ve yatırıma öncü olacaklarını vurgulayan Başkan Adayı Gökmen; “Bahane üreten bir belediye değil. Halkına ve ilçesine hizmet yapan bir belediye olacağız. Kısa zamanda üç yolumuzun yapımına vesile olduk. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni yollarımızın ve bazı hizmetlerin gerçekleşmesini de sağlayacağız. Hizmetlerimiz İncirliova’mıza vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER