BAŞKAN MERSİN” Ülke ekonomisini enkaza çeviren AKP ekonomi deyince suspus olmuş”

banner35

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ülkede giderek artan hayat pahalılığına dikkat çekerek mevcut iktidara“halkın gündemi sizin yüzünüzden gelen ekonomik buhran” dedi.

BAŞKAN MERSİN” Ülke ekonomisini enkaza çeviren AKP ekonomi deyince suspus olmuş”

CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ülkede giderek artan hayat pahalılığına dikkat çekerek mevcut iktidara“halkın gündemi sizin yüzünüzden gelen ekonomik buhran” dedi. Başka Mersin açıklamasına şu şekilde devam etti;

Aylardır hayat pahalılığından başka bir şey konuşamaz olduk. Ülke ekonomisini enkaza çeviren AKP ekonomi deyince suspus olmuş, bakanı ise dar gelirli dışında ekonomik kriz mi var? Mealinde trajikomik açıklamalar yapıyor.

Gram altın 1000 lirayı geçti, çeyrek altın 1700 liraya doğru gidiyor. Şunun şurasında 3-5 yıl evvel 160-170 liraya çeyrek altınını alıp eşinin dostunun cemiyetine giden Aydın halkı, bugün baktığınızda çeyreğin çeyreğini bile alamıyor. Dilimle karpuz artık bu mümbit toprakların insanları bizler için bile sıradanlaştı. Sözüm ona 3600 müjdesi verdiler, aylık maaşa 200 lira bile faydası yok.

Ama yap, işlet, devret o bu zengin olsun projelerine gelince garanti yolcu sayısına ulaşılamaması nedeniyle sadece devlet hava meydanlarının kasasından çıkan rakam 172 milyon dolar.

Sözüm ona yap, işlet, devret bu projeler. Para kimin parası? Hepimizin. Peki, Aydın’da AKP temsilcisi milletvekilleri bu işin neresinde?

“AKP AYDIN MİLLETVEKİLLERİ SOKAĞA ÇIKAMAZ DURUMA GELMİŞLER”

Bakın bugün AKP Aydın milletvekilleri sokağa çıkamaz duruma gelmişler. Varsa yoksa kendi aralarında kapalı salon toplantıları, birbirlerini ağırlamalar. Başka yapabilecekleri tek bir şey yok! Tabi o kapalı toplantılarda ekonomi battı diye açıklama yapacak halleri yok. Peki, nasıl gündeme gelecekler? Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve özellikle de başkanımız üzerinden. Bunlar başka türlü basında da iki satır yer bulamaz. Varsa yoksa Özlem Çerçioğlu.

Bakın Büyükşehir Belediye Başkanımız; girdiği her seçimde vatandaşımızın teveccühüne mazhar olmuş, çalışkanlığını, dürüstlüğünü sandıkta tescil ettirmiş bir başkandır. Öyle sizin balçıkla sıvama girişimleriniz işe yaramaz. Derdiniz sadece basında iki kelime adınızın geçmesi farkındayım ama bırakın bu işleri halkın gündemi işsizlik, halkın gündemi sizin yüzünüzden gelen ekonomik buhran. Varsa bununla ilgili iki çift sözünüz bunları duyalım. Gerisi yalan dolan” dedi.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2022, 12:05

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER