BAŞKAN GÜRLER”ÖZLEM HANIMI TAKDİR EDİYORUM”

banner35

Deva Partisi Aydın İl Başkanlığı’na ataması yapıldığından beri başkanlık sürecinin devamına sağlıklı söylem ve haberlerin dışında, istifa söylentileriyle yıpratma politikalarına nokta koydu.

BAŞKAN GÜRLER”ÖZLEM HANIMI TAKDİR EDİYORUM”

Deva Partisi Aydın İl Başkanlığı’na ataması yapıldığından beri başkanlık sürecinin devamına sağlıklı söylem ve haberlerin dışında, istifa söylentileriyle yıpratma politikalarına nokta koyan Meltem Gürler;

"Ataması yapıldığından beri başkanlık sürecinin devamına sağlıklı söylem ve haberlerin dışında, istifa söylentileriyle yıpratma politikalarına nokta koyan Meltem Gürler; Aydın'a Aydınlı olarak genel merkez tarafından  bizzat görevlendirildim. Görevimi ve bölge örgütlenmesini pratik, teorik tüm yeteneklerimi, buna örnek Denizli, Isparta, Burdur da  teşkilatlanmada gösterdiğim teorik ve pratik yapılanma da ulaştığım noktadan  buraya kadar uzanmamın nedeni, Aydın ili ve bölgesinin örgütleme sürecini tamamlamaya, Aydın'a siyasi, sosyal, ekonomik yani tüzüğümüzde yer alan tüm ilkeleri, millete hizmet amaç ve gayelerimizi yaşatmaya geldim. İletişimin ve psikolojinin buluştuğu yerdeki becerilerini, kadın girişimciliği ve siyasete katılımcılığını kadının seçilme konusunda hak ettiği yüzde elli orana çekmek için yüzde otuz beş başlangıç kotasını yaratmaya geldim. Yani siyaset adına Aydın'a yapılacak her türlü pozitif hizmetleri, Aydınlının özlemini çektiği hizmetleri yaşatmaya geldim. Bu arada Aydın'da iktidar olan bir partinin büyük şehir belediye başkanı Özlem Çerçioğlu in başarılarını ve hizmetlerini takdirle karşılıyorum. Kendisiyle en kısa sürede görüşmek için randevu alacağım.

Ayrıca partimin il başkanlığından ayrılan Hakan Çağlar Erürker ardından yönetimin de istifa ettikleri haberi üzerine, bu yönetim genel merkez tarafından görevden alınmıştır. Görevden alınanların, görevden istifa ettiklerini söylemelerini doğru bulmuyorum. Yakında il binamızı ana caddede görünür bir yere taşır taşımaz Aydın ve ilçelerinde teşkilatlanma eylemlerine başlayıp kısa sürede kaybedilen zamanı kazanmayı hedefliyoruz. Bizim Partimizin özgürlükçü toplum ve adalet sisteminin, parlamenter sistemin genişletilmiş demokratik ilkelerle yeniden tahsisi, ekonomi ağırlıklı programını Aydın il ve bölgesinde yapacağımız bir bir ziyaretlere anlatmaya, ve genişleyen siyasi çalışmalarımıza başlayacağız" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 10:00

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER