Başkan Ekiz” Korkunun ecele faydası yok milletimiz hakkettiği gibi yaşayacak ”

banner35

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz , ülkede artış gösteren enflasyon oranlarına dair açıklamada bulunarak mevcut hükümete yüklendi.

Başkan Ekiz” Korkunun ecele faydası yok milletimiz hakkettiği gibi yaşayacak ”

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz , ülkede artış gösteren enflasyon oranlarına dair açıklamada bulunarak mevcut hükümete yüklendi. Başkan Ekiz açıklamasında;

“AKP hükümeti sayesinde Dünya’da bir ilki daha yaşayan ülkemiz ve ülkemizin insanları oldu.

Dünya’da ilk kez enflasyon bir ülkeye iltica sebebi olarak sunuldu ve kabul gördü.

Evet, yanlış okumuyorsunuz İsviçre’ye iltica etmek için başvuran hem de eğitim almış bir vatandaşımız, Türkiye’de yaşamasını neredeyse imkânsız kılan yüksek enflasyonu gerekçe göstererek iltica etti ve talebi haklı bulunarak iltica etmiş oldu.

İşte AKP Türkiye’si işte bunların 2023 vizyonunun sonucu.

Milletimizi ülkemizi ne yazık ki Dünya’ya rezil etmek.

Bakın bir araştırmaya göre ülkemizde artık yoksulluk sınırı 30 bin liraya dayandı. Yani 30 bin liranın altında kazanan herkes yoksul. Yani neredeyse hepimiz yoksuluz kıymetli dostlarım.

Tabi bu beyzadelerin aylık gelirini bilmiyoruz. Mesela ekonomiden çok anladığını iddia eden Mustafa Savaş’a sormak lazım, Sayın Savaş bu hesaba göre siz yoksul musunuz?

Ya da asgari ücretin 300 lira üzerine çıkmış olan açlık sınırıyla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Milletin yarısı açlık sınırının altında gelir sahibi neredeyse. Koca bir millet sizin yüzünüzden aç! Aç!

Çarşı pazarın yanına yanaşamıyor millet. Akşam pazarını, üzülerek söylüyorum ama pazarın artanlarını dört gözle bekler oldu. Millet yakacak çalı çırpı topluyor sağdan soldan. İşte sizin milletimizi getirdiğiniz koyduğunuz Türkiye tablosu. Ama biliyorsunuz, bu millet sizi o sırça köşklerinizden çıkaracak tam 3,5 ay sonra yeni ikametiniz siyaset çöplüğüne fırlatıp atacak.

Korkunun ecele faydası yok, hak yerini bulacak milletimiz hakkettiği gibi yaşayacak artık.” İfadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER