Başkan Ekiz "Cumhuriyetimizin 99’ uncu yılı kutlu olsun"

banner35

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Cumhuriyet Bayramı mesajını yayınladı.

Başkan Ekiz "Cumhuriyetimizin 99’ uncu yılı kutlu olsun"

CHP Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Özlem Ekiz, Cumhuriyet Bayramı mesajını yayınladı. Başkan Ekiz;

"Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden bir milletin emperyalizme karşı vermiş olduğu büyük mücadelenin sonucu olan Cumhuriyetimizin 99’ uncu yılındayız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi  “Bu bayram, onurlu bir halkın ulusal birlik ve beraberliğinin ürünüdür”
Cumhuriyetimiz, varlığından rahatsızlık duyarak, kendisini oraya getirenin bizzat Cumhuriyet olduğunu unutan bazılarının söylediği gibi lügatımızı, alfabemizi dilimizi, düşünme setlerimizi yok etmemiş,  tam aksine geliştirmiştir. Cumhuriyet halkın iktidarı, eşitliği, özgürlüğü ve birliğidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün liderliğinde Türk Milleti’ nin kanı ve canı pahasına kurduğu ve bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün ilke ve inkılâpları ışığında çağdaş, demokratik bir hukuk devleti olarak geliştirmeye ve büyütmeye devam edeceğiz.
100’ üncü yılını Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında kutlayacağımız inancıyla Cumhuriyetimizin 99’ uncu yılı kutlu olsun" ifadelerine yer verdi.
 

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER