BAŞKAN DİNÇ DOĞALGAZ ZAMMINI SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ.

banner35

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, hükümetin doğalgaza yapmış olduğu zammı sert bir dille eleştirdi.

BAŞKAN DİNÇ DOĞALGAZ ZAMMINI SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİ.

CHP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, hükümetin doğalgaza yapmış olduğu zammı sert bir dille eleştirdi. Başkan Dinç;

"Bu memleketin genci yaşlısı milyonlarca vatandaşı,  en temel hak olan barınma için, türlü zorluklarla karşılaşıyor. Hayalleri için yola çıkmış milyonlarca öğrenci yurt bulamıyor, kirası düşük ev bulamıyor. Hadi buldu diyelim, artık bugünden sonra ısınamayacakta. Neden mi? Doğalgaza kasım ayında yüzde 49 zam geldi. Vay ki üretenlerin haline, vay ki bu milletin haline. 

Her güne zamla uyanır hale geldik. Paramız pul oldu, pazar torbaları dolmuyor, esnaf perişan. Biz bunu dert ediniyoruz, içimiz kahroluyor ama AKP’li vekiller için durum böyle mi? Bir elleri yağda bir elleri balda. Sıcak evlerinde, yedikleri önünde yemedikleri arkasında. 
Zaten esnafın, vatandaşın derdini dinlemek için artık sokağa çıkacak yüzleri kalmamıştı. Artık sıcak evlerinde daha çok oturabilirler. Keyiflerine keyif katsınlar, millete tepeden bakan fildişi kulelerinin doğalgazını sonuna kadar açsınlar.

Aydın’a faydası olmayan bu AKP milletvekilleri; öğrenciler soğukta titreye titreye ders çalışırken, çocuklu aileler elleri titreyerek doğalgazı açarken ne hissediyorlar? Akıllarına dahi gelmiyordur. Onların aklına ancak şehrin göbeğine cezaevi açmak geliyor. Bu “yaratıcı fikirleri” ile Aydın’a ölü yatırımlar getirirler. Başka şehirlerin kurtulmak istediği cezaevlerine Aydın’ı layık görürler. Özel sektörün yatırımlarından kendilerine pay çıkartmaya çalışırlar.

Millet sizin basiretsiz işlerinizden, hayatı artık yaşanmaz kılan zamlarınızdan bıktı ve usandı. Beceriksiz iktidarınız Londra’daki tefecilerin eline düşürdüğü ekonomimizi, yüzde 50 zamlar yaparak kurtaramazsınız. Millete daha az ısın, yemeğini küçült, sakın gezme, misafirliğe gitme kendine bakma, sadece bize çalış dediğiniz bu köle düzenine ilk seçimde halkımızla birlikte son vereceğiz! 
İktidara geldiğimizde Türk Milleti’nin sırtından bu ZAM kamburunu kaldıracağız. Söz veriyoruz.

Aydın’ın milleti düşünmekten aciz AKP’li milletvekillerine sesleniyorum. Bu zamlar milletin cebini, sizin de vekilliğinizi yakar. Engel olun, olmaya çalışın. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun çağrısına uyun ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız gibi bir Kara Kış Destek Paketi hazırlayın. Büyükşehir Belediyemiz açıklama yaptı “Yaklaşmakta olan kara kışın etkilerini bir parça olsun azaltmak için ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, yakacak yardımı, işsiz, gelirsiz kalmış vatandaşlarımıza gıda yardımı, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza yemek yardımı, öğrencilerimize eğitim desteği ve barınma yardımı yapacağız.” dedi. Milletin yanında durmak, derdine derman olmak budur. 
Ya siz, siz ne yapacaksınız" ifadelerine yer verdi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER