Başkan Çerçioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na destek mesajı

banner35

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı adayı olmak için davet etmesi üzerine birçok CHP'li belediye başkanı sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek mesajı yayınladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Başkan Çerçioğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na destek mesajı

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, genel seçimlere kısa bir süre kala Millet İttifakı'nın ortak adayı olması beklenen Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyerek CHP'li İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı adayı olmaları için davet etti.

Akşener'in Türkiye gündemine oturan açıklamaları sonrası CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları yaptıkları açıklamalar ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Akşener tarafından adaylığa davet edilen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ta yaptıkları ortak açıklamalar ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklerini belirtti.

Kılıçdaroğlu'na bir destekte Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'ndan geldi. Başkan Çerçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Güçlü ve azimli bir şekilde ülkemizin aydınlık yarınları için çalışmaya devam edeceğiz. Geleceğe emin adımlarla ilerlememizi sağlayan birlik ve beraberlik duygumuzla Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındayız" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2023, 12:59

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER