banner61

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’DAN AKP İL BAŞKANI ÖZMEN’E CEVAP

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik’te yapılan Otizmli ve Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Çok Amaçlı Spor Salonu açılışında, Kendisini eleştiren Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e , Milletin bu dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerinden cevap verdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’DAN AKP İL BAŞKANI ÖZMEN’E CEVAP
banner66

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Germencik’te yapılan Otizmli ve Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Çok Amaçlı Spor Salonu açılışında, Kendisini eleştiren Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e , Milletin bu dönemde yaşadığı ekonomik sıkıntılar üzerinden cevap veren Topuklu EFE  konuşmasına şu şekilde devam etti;

BİR DE KALKMIŞLAR AKP’NİN İL BAŞKANI BÜYÜKŞEHİR’İ ELEŞTİRİYOR. YA KARDEŞİM MİLLET ’İN KARNI AÇ KARNI KARNI.

“Aydın’da hiç kimse yatağa aç girmez. Aydın’da hiç kimse soğuktan üşümez. Çünkü Millet İttifakı’nın yerel yöneticileri bu konuda çok hassas. Bugün pazarda patatesin, soğanın kilosu 10 lira, patlıcan, biber 30 lira, domates ise 20 lira ile 30 lira arasında değişiyor. Et, tavuğa hiç girmiyorum. Şekere girmiyorum. Yağa, zeytin yağa girmiyorum. Gelen doğalgaz zammına ise hiç girmiyorum. 1 Nisan şakası gibi uyandık biz bugün. Bir de kalkmışlar AKP’nin İl Başkanı Büyükşehir’i eleştiriyor. Ya kardeşim Millet ’in karnı aç karnı karnı.

“ MİLLET SİZİN GİBİ, 5 YILDIZLI OTELLERDE İFTARINI AÇAMAYACAKLAR”

Sizin gibi, 5 yıldızlı otellerde iftarını açamayacaklar. Millet oruç, insanlar bir tas çorbayı önüne nasıl koyacağının düşüncesinde, insanları bir somon ekmeğe muhtaç etmişsiniz ve sen hala Özlem Çerçioğlu diyorsun. Özlem Çerçioğlu kadar başına taş düşsün emi. Geçen yıllarda sosyal hizmetleri yüzde 3 yüzde dört arttırıyorduk. Bizim konsentrımız durmuyor. Her gün binlerce insan bizden sosyal yardım almak için kuyruğa giriyor. Sen ne diyorsun oranın taşı kalkmış, bilmem nesinin badanası eksik biz milletin karnı açken kusura bakma önce sosyal belediyecilik yapacağız. Milletin karnı açken ben yatağımda huzurlu uyuyamam.” İfadelerine yer verdi.

HABER: SELVA DEMİRCİ

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, 13:17

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER