BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE CHP’Lİ OSMAN GÖKMEN İNCİRLİOVA’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova’yı ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova Belediye başkan adayı Osman Gökmen ile birlikte pazar ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU VE CHP’Lİ OSMAN GÖKMEN İNCİRLİOVA’DA VATANDAŞLA BULUŞTU

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen’le birlikte  İncirliova Cuma Pazarına  ziyaret gerçekleştirdi. Çerçioğlu ve Gökmen yaptığı ziyarette vatandaşın istek ve sorunlarını birlikte dinledi. Başkan Çerçioğlu Büyükşehir tarafından İncirliova’nın her köşesinde birçok yatırım yapıldığının altını çizerek bu  yatırımların önümüzdeki dönemde de devam edeceği vurguladı. Pazar ziyareti sırasında özellikle emekli vatandaşlar kendileriyle sohbet eden Çerçioğlu ve Gökmen’e ekonomik darboğazdan dolayı temel yaşam hakları olan gıdaya bile ulaşamadıklarının şikayetini iletti. Başkan Çerçioğlu’na İncirliova’da yarım kalan hizmetlerin tamamlanması için değişimin şart olduğunu ve bunun için CHP İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen’e güvendiklerini söyledi. 
CHP İncirliova Belediye Başkan adayı Osman Gökmen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile yaptığı Pazar ziyaretinin çok ılımlı ve olumlu bir havada geçtiğinin altını çizerek şunları söyledi. “Vatandaşın durumu ortada. En büyük sıkıntı ekonomik olarak yaşanan zorluklar. Her gün artan fiyatlar sebebiyle özellikle Pazar bitiminde arta kalanları toplayanları görüyoruz ve bu bizim içimizi acıtıyor. Bunu en minval bir şekle indirebilmek için büyükşehir belediyemizle ortak akıl çerçevede çalışmalar  yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sosyal Ağ kurma konusunda hazırladığımız projelerimizi seçimden hemen sonra hayata geçireceğiz. Ranta dayalı projeler değil, insan odaklı projeler üzerinde çalıştığımızın kimsenin şüphesi olmasın. “ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024, 17:08

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER