banner61

BAŞKAN ADIYAMAN” İyi Parti Efeler İlçe Başkanlığına tekrardan adaylığımı açıklıyorum”

banner35

İyi Parti Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman 4 Aralık’ta yapılacak olan kongrede başkanlığa tekrardan aday olacağını açıkladı.

BAŞKAN ADIYAMAN” İyi Parti Efeler İlçe Başkanlığına tekrardan adaylığımı açıklıyorum”
banner66

İyi Parti Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman 4 Aralık’ta yapılacak olan kongrede başkanlığa tekrardan aday olacağını açıkladı. Başkan Adıyaman yapmış olduğu açıklamada;

“Bizler "Cesurlar Hareketi" olarak nice engellemelere gögüs gerip, ülkeyi yönetemeyen mevcut hükümetin her türlü yanlış politikalarına dur diyebilmek için 25 Ekim 2017 tarihinde İYİ Partimizi kurduk.

Biz bu yola Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener önderliğinde Milletimiz için çıktık. Genel Başkanımız kuruluşundan bu güne kadar il il, ilçe ilçe dolaşıp, esnafından, sanayicisine, iş insanına, öğrencisinden emeklisine, çiftcisine kısacası herkesi dinledi, sorunlar üzerine projeler geliştirdik, milletin kürsüsünde paylaştık. Onların sesi, yüreği olduk.

Bizlerde ilçe teşkilatları olarak mahalle mahalle sokak sokak çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak için hep çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. En son 19 Kasım 2022 Cumartesi Günü, Kadın Politikaları Başkanımız Sn.Ünzile Yüksel ve çok kıymetli kadınlarımız ile beraber yapılan çalısmayla 3700 kapıyı çalıp, gönül aldık.

Milletimizde Genel Başkanımıza, İYİ Partimize, bizlere teveccüh gosterdi, partimizi iktidara taşıyor. Aydın'da 1700 kişi ile yapılan son ankette 2.parti konumundayız (%26,1). 1.parti olmamıza da çok az kaldı.

Yaklaşan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi, kuruluşundan beri demokrasinin öncülüğünü yapan partimiz genel merkezi tarafından il, ilçe kongre kararı alınmıştı.

İyi Parti Efeler İlçe Teşkilatı olarak 30 Ekim 2022 tarihinde, şölen havasında geçen "Mahalle Delege Seçimlerimizi" gerçekleştirdik.

371 delegenin seçildiği, 33 doğal delege ile beraber toplam 404 delegemizi belirledik.

4 Aralık 2022 Pazar Günü, Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonunda, saat 10:00'da, İYİ Parti Efeler İlçe Teşkilatı 3.Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimiz ve halkımız davetlimizdir.

Seçildiğimiz tarih olan 15 Şubat 2020'den bu güne kadar beraber çalışmaktan, mutluluk ve gurur duyduğum tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener önderliğinde, Efeler İlçe Yönetim Kurulumuz ile beraber ülkemizin refahı için, vatandaşlarımızın gönüllerinde kalabilmek, yaptığımız tüm başarılı çalışmalara daha da yenilerini ekleyebilmek, İYİ Partimizi Efeler İlçemizde, Aydınımızda, güzel ülkemde iktidar yapabilmek için,

İYİ PARTİ EFELER İLÇE BAŞKANLIĞINA TEKRARDAN ADAYLIĞIMI AÇIKLIYORUM.

Kongremizin tüm teşkilatlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2022, 08:04

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER