Başkan Adayı Özel'e Yaka Mahallesi'nden Tam Destek

banner35

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Mustafa Galip Özel, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Başkan Adayı Özel'e Yaka Mahallesi'nden Tam Destek

Seçim çalışmalarına hızlı başlayan ve dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Galip Özel, saha çalışmaları kapsamında Yaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yaka mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette konuşan Galip Özel "Birlikte kazanacağız, Birlikte yöneteceğiz" dedi.

Yaka halkının sıcak ve samimi karşılamasından dolayı teşekkür eden Galip Özel, “2009 yılından bu yana ilçeme ve sizlere hizmet ediyorum. İl Genel Meclis Üyeliğim döneminde ve Ziraat Odası Başkanlığı gorevjni yürütürken çiftçi ve üreticilerimiz ile beraber güzel işler yaptık. Yine Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahalleye ana arterlerin genişletilmesi, yenilenmesi, tatlı su çalışmaları, sondaj çalışmaları ve peyzaj çalışmaları yapılmış. Allah'ın izniyle sizlerin destekleriyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ile daha güzel daha büyük işlere imza atacağız. Sizlere birlikte kazanıp birlikte yöneteceğiz " dedi.

Başkan adayı Galip Özel'in Yaka mahalle ziyareti için teşekkür eden Muhtar Erdal Çelen "Mahalemize yapmış olduğunuz nazik ziyaretlerinizden dolayı şahsım ve halkımız adına çok teşekkür ederim" dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER