Başkan Adayı Galip Özel “Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık”

banner35

CHP Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnafı ile kahvaltı yapıp esnaf ve sanatkarın sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Galip Özel, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık” diyerek sanayideki sorunları da çözecek projelerinin olduğunu belirtti.

Başkan Adayı Galip Özel “Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık”

CHP  Bozdoğan Belediye Başkan Adayı M. Galip Özel, sanayi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi esnafı ile kahvaltı yapıp esnaf ve sanatkarın sorunlarını dinleyen Başkan Adayı Galip Özel, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık” diyerek sanayideki sorunları da çözecek projelerinin olduğunu belirtti.

  Aydın’da yerel seçim çalışmaları kapsamında sahaya inen ilk isimlerden biri olan CHP’nin Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, yeni sanayi esnafının daveti üzerine sabah kahvaltısını sanayi esnafı ile birlikte yaptı. Oldukça sıcak ve samimi ve bir ortamda gerçekleşen programda esnafın karşılaştığı sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Başkan Adayı Galip Özel, ahilik kültürü çerçevesinde birlik ve beraberlik içinde sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

 Davetlerinden dolayı sanayi esnafına teşekkür eden Özel, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık. Hazırladığımız projeler ile hem ilçemizi kalkındıracağız hem de esnafımızın kalkınmasını sağlayacağız. Birlikte yöneteceğiz birlikte başaracağız” dedi.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER