Aydınlının Aksu’ya Özlemi Çoşkuya Dönüşüyor

banner35

Aydın’da iki dönem Belediye başkanlığı yaparak, Aydın Şehrini baştan sona İmar eden ve Halk arasında “Aydını Aydın yaptı” şeklinde anılan Efsane Belediye Başkanı Hüseyin Aksu’nun, 2023 seçimlerinde Bağımsız Milletvekili Aday olması ile başlayan süreçte Aksu’nun hiç görülmemiş bir şekilde sürdürdüğü seçim kampanyasında ilginç olaylar yaşanıyor. Aksu‘nun seçim otomobilinin üzerine çıkarak halka seslenmek ve selamlamak suretiyle yaptığı kampanya büyük ilgi gördü.

Aydınlının Aksu’ya Özlemi Çoşkuya Dönüşüyor

Aksu’nun sokak sokak dolaşarak yürüttüğü kampanyada evlerden, işyerlerinden, kaldırımlardaki vatandaşlardan büyük bir ilgi gördüğü her yerde izleniyor. Aksu’nun yayınladığı video görüntüleri herkesi duygulandıracak nitelikte. Vatandaşın Aksu’nun hizmetlerine olan özlemi, adeta bir coşkuya dönüşmüş durumda. Aksu’nun, kahvehanelerin önünde durarak seçim arabası üzerinden yaptığı kısa konuşmaların çoğu alkışlarla sona eriyor. AKSU Bu alkışlar karşısında her seferinde “Allah, bize bu alkışlarınızı size hizmet olarak geriye ödemeyi nasip etsin” diyerek ayrılıyor.

Bu konuda görüşlerini aldığımız Aksu; Belediye başkanlığı yaptığı 9 yıl boyunca Halka kucak açtığını tevazu ile yaklaştığını, halkın içinde olduğunu ve onların dertlerine çözümler getirdiğini, çaresiz ve muhtaç durumda olan vatandaşların hayatlarına anlam veren destekler sağladığını söyledi. Sadece altyapı, yol, şehircilik hizmetleri, parklar, ağaçlar, kültür tesisleri, okullar, resmi daireler, sosyal tesisler, spor tesisleri yapmadık. Doğrudan vatandaşın yanında olduk. Hiç insan ayrımı yapmadık. Sosyal yardım ve hizmetleri sadece hak edenlere verdik. Torpile, haksız kazanca izin vermedik. Diyen AKSU, bunun sonucunda aradan geçen çeyrek aşıra rağmen halkın bunları unutmadığını sokakta karşılaştığında büyük bir sevgi gösterisi ile kendisini kucakladığını ifade etti.. Bu tablo hizmetlerimizin bize bahşettiği haklı bir mirastır. Siyasetin İlkelerini kaybettiği ve sadece çıkarların ön plana çıktığı, halkın ise gelişen olumsuz ekonomik koşullarda ezildiği bir dönemde, bu mirasın bize geri döndüğünü sadece sokaklardaki çoşkulu sevgi gösterilerinden değil, yapılan anketlerden de;  Şu anda Milletvekili seçilmem için gereken 80 bin oyun üzerine çıktığımızı halkın bize vekillik görevini layık gördüğünü anlıyoruz diyen Aksu, halkla iç içe olan bu yüz yüze ve tek başına yürüttüğü çalışmalarına gece ve gündüz seçimlere kadar devam edeceğini açıkladı. 

 

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER