AYDIN İYİ PARTİ’NİN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

banner35

İyi Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Aydın’da partililerle buluştu. Nevzat Biçer Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantıya; İYİ Parti Seçim İşleri Genel Başkanı Mehmet Tolga Akalın, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Toktaş ile Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, İl Başkanı Süleyman Demirci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı ve partililer katılım sağladı.

AYDIN İYİ PARTİ’NİN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR
İyi Parti Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın, Aydın’da partililerle buluştu. Nevzat Biçer Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantıya; İYİ Parti Seçim İşleri Genel Başkanı Mehmet Tolga Akalın, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Genel İdare Kurulu Üyesi  Hasan Toktaş ile Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, İl Başkanı Süleyman Demirci, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İncirliova Belediye Başkanı ve partililer katılım sağladı.
Seçim İşleri Başkanı Mehmet Tolga Akalın yapmış olduğu konuşmada; İyi Parti’nin milliyetçi, demokrat, kalkınmacı bir siyaset hareket olduğunu ve halka güven, özgürlük ,hukuk ve refah vaad ettiğini ve İyi Parti’nin bu değerler üzerinden halka hitap ettiklerini belirtti. Partinin bu anlamda iktidar yürüyüşüne bu değerler üzerinden hareket edeceğini ve bu ülkede milletin gündemiyle siyasetin gündemi birbirine paralel icra eden siyasal hareketin kadın liderlerinin öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı ile taçlandırarak iktidar yürüyüşüne son hızla devam edeceklerini, teşkilatların her bölgede olabilecek küçük sorunların aşılarak daha güçlü ve kanalize olmuş şekilde gördüğünü sözlerine ekledi.
İktidarın yeni anayasa içindeki oluşumu üzerine de eskisine uyulmayan anayasanın yenisine nasıl uyulacağını ve bu iktidarın temel sorunu ise yasal düzenlemelerin adil bir şekilde yapılmadığını ve yasaların hedeflerine göre şekillendirecekleri sürece yeni anayasa düzenlemesine iştirak etmelerinin mümkün olmadığını belirterek Aydın  İyi Parti’nin başkenti olma yolunda olduğunu ifade ederek basın mensuplarına teşekkürlerini ileterek toplantıyı sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2021, 15:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER