ARPADERE VE PALAMUT OSMAN GÖKMEN’i BAĞRINA BASTI

banner35

Cumhuriyet Halk Partisi İncirliova Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen İncirliova’ya Arpadere ve Palamut Mahallerini ziyaret etti. Meşaleler ve alkışlarla karşılanan Osman Gökmen mahalle halkından büyük ilgi gördü.

ARPADERE VE PALAMUT OSMAN GÖKMEN’i BAĞRINA BASTI

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında İncirliova’yı karış karış gezen ve İncirliova halkı ile kucaklaşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partili (CHP) İncirliova  Belediye Başkan Adayı Osman Gökmen ,  ilçeye bağlı Arpadere ve Palamut  Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Meşaleler ve çiçeklerle karşılanan Gökmen, mahalle sakinlerince  yoğun ilgi gördü.

Kalabalık bir katılımın olduğu ziyaret programında Osman Gökmen’e  CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Menderes, Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda partili eşlik etti.

GÖKMEN “ 5 YIL BOYUNCA KARINCA GİBİ ÇALIŞACAĞIM”

Ziyarette konuşan CHP’li  Osman Gökmen , “Arpadere ve Palamut mahallemize Aydın Büyükşehir Belediyemizle beraber yapılanlar ortada. Bu yapılan hizmetlerin devam edeceğine şüpheniz olmasın. Gördüğünüz gibi yolların yapılmasıyla ulaşım Arpadere ve Palamut Mahallemizde rahatladı. Göreve geldiğimizde ilçe belediyesine düşen görevleri ve verdiğimiz sözleri tutmak için 5 yıl boyunca karınca gibi çalışacağım. Özellikle mahalleler arası bağlantı yollarını tamamlayacağız. Mahallenizde yaşadığınız ve en çok telefonun çekmemesi konusunda yaşadığınız sorunu gerekli kurumlarla en hızlı şekilde çözüme ulaştıracağız. Bu konuda endişeniz olmasın.” İfadelerini kullandı.

Mahalle ziyaretinde yaptığı konuşmalar mahalle sakinlerinin sık sık alkışlamasıyla sözü kesilen Gökmen’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Gökmen mahalle buluşmasında yaptığı konuşmaya şu sözlerle devam etti.

“İncirliova ilçemiz için hazırladığımız projeler hayatımızı kolaylaştıracak türden. Özellikle sosyal belediyecilik kapsamında sizlere sunacağımız hizmetlerin sözünü vermekten geri kalmayacağız. Çünkü çok çalışarak bunların hepsini yerine getireceğiz. İlçe belediyesi olarak 31 Mart’tan sonra bütün ihtiyaçlarınızı Büyükşehir Belediye Başkanımız Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu başkanımla ile birlikte yapacağım.

Ben hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Özellikle hanım kardeşlerim hoş geldiniz. Beni çok mutlu ettiniz. Bana gösterdiğiniz sevgi ve ilgiyi karşılıksız bırakmayarak çalışmaya devam edeceğim. ”  ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 11:48

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER