banner61

ALTINTAŞ"AKP hükümeti insanımızı daha nereye kadar ezecek"

banner35

Aydın Büyükşehir Belediye Meclis CHP Üyesi Barış Altıntaş, mecliste yapılan toplantı akabinde yazılı bir açıklamada bulundu.

ALTINTAŞ
banner66
Aydın Büyükşehir Belediye Meclis CHP Üyesi Barış Altıntaş, mecliste yapılan toplantı akabinde yazılı bir açıklamada bulundu. Altıntaş, mecliste görüşülen kadastro müdürlüğünün, bir ilçede yapılacak olan hizmete karşın red oyu veren AKP'li belediye başkanı ve meclis üyesine tepki gösterdi.
Barış Altıntaş;
"Her gün Aydınımız için çalışıyoruz, hizmet üretiyoruz, didiniyoruz. İlimizin yaşadığı ekonomik sorunlarla, pandeminin adeta çepeçevre sardığı ocaklarla hemhal oluyoruz.
Vatandaşımız daha fazla çile çekmesin, hem rahatlasın hem de hizmet almaya devam etsin diye tüm gücümüzü seferber ediyoruz. Tabi bu arada da bu konularda belediye meclislerimiz çalışıyor gerekli kararları alıyor. Alıyor almasına da bazen de muhalefet meclis üyelerinin bazılarının sırf konuştu densin diye sarf ettikleri sözler, hem kendilerini komik duruma düşürüyor, hem de bu şehirde kim vatandaşın derdiyle dertleniyor, kimin hiçbir şey umurunda değil iyot gibi açığa çıkarıyor.
Şimdi bu ay meclisimize bir konu geliyor, kadastro müdürlüğü bir ilçemizde güncelleme yapmış, bu esnada kamu hizmetlerinde kullanılan irili ufaklı bazı parsellerin cinsini de tespit etmiş; mezarlıklar demiş, su kuyusudur demiş, dönmüş Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne al bunlar bu parsellerin cinsi buna göre karar al demiş yolla demiş. AKP’nin hukuk dehası meclis üyesi buna red oyu veriyor, AKP’li belediye başkanı red oyu veriyor. Kardeşim sizin şu şehrin gündemine en ufak bir katkınızın olduğunu müşahede edemeyecek miyiz biz? Çok da komik duruma düşüyorsunuz, dönün bakın etrafınıza gülüyorlar size farkında değil misiniz?
Ben size bir şey önereceğim şimdi. Sergilediğiniz ve sergilemekten usanmadığınız komedinin perdesini kapatın artık ve çarşı, Pazar ne olacak, çiftçinin hali ne olacak, tarım ürünlerinde ithalat yaptırarak AKP hükümeti insanımızı daha nereye kadar ezecek, buna çalışın, buna mesai verin" ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 22:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER