ALICIK"2022 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayız"

banner35

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık yeni yıl mesajını yayınladı.

ALICIK"2022 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayız"

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık yeni yıl mesajını yayınladı. Başkan Alıcık;

 "2022 yılına ümitle bakıyoruz. Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak 2022 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayız. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle istikbalin parlak ufkunun aralanacağı, Cumhur İttifakı’nın samimiyetle, millet ve vatan sevgisiyle yoluna devam edeceği kanaat ve kararındayız. 
2022 yılının taze başlangıçlara, yeni heyecanlara, kalıcı bir huzura, artan saadete ve yoğunlaşan mutluluğa vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. 
Karamsarlık bizim kitabımızda yazmamaktadır. 
Kötümserlik salgını bizim semtimize asla uğrayamayacaktır.
Yaparız, başarırız, Türkiye'yi hak ettiği, layık olduğu, gelişmişlik ve medeni noktalara elbirliğiyle, 
İlim, bilim, erdem ve ahlak şuurunda, işbirliğiyle, güç birliğiyle, Cumhur İttifakı'nın muhteva ve müktesebatıyla Cumhuriyetimizin 100. yaşına lider ülke Türkiye hedefimizi taşıyabileceğimize olan inancımla; aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve tedavisi süren kardeşlerimize şifa dileklerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum. 
Terörle mücadelede emsalsiz bir mücadele veren kahraman Mehmetçiklerimize , emniyet güçlerimize üstün başarılar diliyor, Allah'ın himayesi üzerlerine olsun diyorum. 
Salgın hastalıkla mücadele eden fedakar sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, herkesi aşı olmaya davet ediyor, maske-mesafe-temizlik disiplini ile gururumuz sağlık çalışanlarına destek olmaya çağırıyorum.
Cennet Aydın Kentimizin kahraman efeleri hemşerilerimin ,Türk-İslam aleminin ,fedakar dava arkadaşlarımın ve  Büyük Türk milletimizin yeni yılını içtenlikle kutluyor, huzur, barış, istikrar ve ebedi kardeşlik için güçlü milli şuurun rehberliğinde kutlu bir uyanış miladı olmasını yürekten temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2021, 11:40

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER