AKP Aydın Millet Vekili Bekir Kuvvet Erim’e gecikmeden verilen cevap

banner35

AKP hükümetinin vekillerinin hesap sorma konusunda hiç geri kalmaksızın yaptıkları açıklamalara Aydın CHP İl başkanı Mustafa Dinç, gecikmeden verdiği cevap, Aydın basınında ses getirdi!

AKP Aydın Millet Vekili Bekir Kuvvet Erim’e gecikmeden verilen cevap

AKP hükümetinin vekillerinin hesap sorma konusunda hiç geri kalmaksızın yaptıkları açıklamalara Aydın CHP İl başkanı Mustafa Dinç, gecikmeden verdiği cevap, Aydın basınında ses getirdi! Büyük Şehir Belediyesi ve başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yaptığı hizmetleri görmemezlikten gelmenin, AKP hükümetinin 20 yılda ülkeyi getirdiği durumu ve fakirliği, fukaralığı görmemezlikten gelmelerinin anlaşılmaz aymazlık olduğu anlamına gelen sözlerle cevap verdi! Başkan Dinç;

"Ülkemizde vatandaşlarımızın geçim derdinde olduğu, zor günler geçirdiği bu vakitlerde AKP Aydın milletvekili Bekir Kuvvet Erim Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne iftira atmayı kendine iş edinmiş. Sayın milletvekili büyükşehir belediyesine iftira atmayı bırak memleketin haline bak. İktidar partisi değil zam şampiyonu, enflasyon partisi oldunuz.

İsabeyli’deki arıtma senin zamanında çok güzel çalışmış. Gelen su hiçbir değişikliğe uğramadan direk geçiyordu, hiçbir yere selam vermeden Menderese gidiyor. Allahtan Büyükşehir olduk da İsabeyli hizmet gördü, Atık su arıtma tesisi yapılan ünitelerle, çökeltim havuzları ile çalışır hale geldi. Sizin zamanınızdaki gibi menderese pislik akmıyor, çevreyi kirletmiyor artık.

Büyükşehir yaptığı sıcak asfaltla, yapılan çalışmalarla modern bir kent haline geldi. Bunları görmemek için kör olmak gerekir.

Sayın vekil siz başka işlerle uğraşırken Büyükşehir belediyesi bu çalışmaları yaptı. Siz o zamanlar eski Nazilli kaymakamı ile meşguldünüz, sabunla kaydırmaca peşindeydiniz. Tabi insanın aklı başka yerde olunca yapılanları görmüyor, ya da görmek istemiyor. Büyükşehir belediyesinin çevre konusundaki hassasiyetine siz dil uzatamaz ancak saygı duyarsınız.

Aydın turizmden pay alamıyorsa bunu bakanlığa sor, dön bak onlara ne yapıyorlar diye.

Milletin karnı aç, elektrik faturaları maaşını götürüyor, sen bunlardan bahset.

Akaryakıta gelen zamlara, mutfaktaki yangına bak buna çare olmaya çalış. 20 yıllık iktidarınızda çare olmadınız sen ona iyi bak" ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2022, 09:56

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER