AK Parti İl Başkanı Ökten: İstanbul mitingini değerlendirdi

banner35

AK PARTİ AYDIN İL BAŞKANI GÖKHAN ÖKTEN, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN “BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ”Nİ DEĞERLENDİRDİ. RESMİ RAKAMLARA GÖRE 1 MİLYON 700 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI MİTİNGİN AYNI ZAMANDA 14 MAYIS SEÇİMLERİNİN BİR MÜJDESİ OLDUĞUNU BELİRTEN ÖKTEN, “FERASET SAHİBİ BU AZİZ MİLLET KARARINI VERMİŞTİR” DEDİ.

AK Parti İl Başkanı Ökten: İstanbul mitingini değerlendirdi

AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Büyük İstanbul Mitingi”ni değerlendirdi. Resmi rakamlara göre 1 milyon 700 bin kişinin katıldığı mitingin aynı zamanda 14 Mayıs seçimlerinin bir müjdesi olduğunu belirten Ökten, “Feraset sahibi bu aziz millet kararını vermiştir” dedi.

Erdoğan’ın mitingde ki söylemlerine de yer veren AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan mitingde, ‘Terör örgütleri ile beraber gezen Kılıçdaroğlu’na biz bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Geçtiğimiz asırda Vecihi Hürkuş’un gayretlerini gömdükleri Atatürk Havalimanı’na şimdi de TEKNOFEST’i gömmek istiyorlar. Gömdürmeyeceğiz’ diyerek alanı dolduran yüzbinlerce kişiye hitap etti. 14 Mayıs’ta milletimiz, 6’lı masa ve diğer ortakları HDP’ye gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.

Aydınlılara 9 Mayıs Salı günü düzenlenecek olan Erdoğan mitingine davet eden AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten, Efeler diyarı Aydın’dan terör örgütünün uzantısı HDP ile iş birliği yapan başta CHP olmak üzere 6’li masaya ve ortakları HDP’ye meydandan cevap vermeye çağırdı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2023, 23:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER