Ahmet Ertürk Dur Durak Bilmiyor

banner35

Seçimin son anına kadar ter döken milletvekili adayı olarak tarihe geçti. Aydin İYİ Parti Milletvekili Adayı Ahmet Ertürk seçim kararı alınmasından sonra ön secim süreci ve milletvekili seçim sürecinde Aydın tarihinde en çok halkla iç içe adaylardan biri olarak siyaset tarihinde yerini aldı.

Ahmet Ertürk Dur Durak Bilmiyor

6 Nisan tarihinden bu yana binlerce kilometre yol katedip on binlerce vatandaşla sıcak diyaloglar kuran İYİ Partili Ahmet Ertürk ün son durağı Efeler İlçesi oldu.
Sabahın erken saatlerinden itibaren önce sarraflar ve hükümet bulvarı çarşısında esnaflar ile buluşan Ahmet Ertürk ardından Aydının dünya markalarından biri olan Polat Makina Sanayi Tesislerini ziyaret  etti.


Burada fabrika personeli ile birlikte öğle yemeği yiyen Ahmet Erturk  daha  sonra toptan gıda carsisinda esnaf ve calisanlarla bulustu. Hemen sonrasinda Efeler Belediyesi temizlik işleri şantiyesinde emekçi çalışanlarla buluşan Ahmet Erturk ün yoğun tempo ve mesaisi akşamüstü ve gece saatlerinde aynı hızla devam etti.
Adnan Menderes Bulvarında esnaf ziyaretlerinde bulunan Ahmet Erturk gece saatlerini gençlere ayırdı.
Mimar Sinan Mahallesinde gençlerin buluşma noktası Olan kafeteryalarıda ziyaret eden İYİ Partili Ertürk onların sorunlarını dinledi ve sohbet esnasında gençlere yönelik partisinin projelerini aktardı.
Hızına erişilemeyen milletvekili adayı olarak kalplerde yer edinen Ahnet Ertürk ün partisinin Aydın da üç vekil çıkarması için gösterdiği insanüstü çaba herkes tarafından saygı ve takdirle karşılanıyor.

Selva Demirci

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER