ÖMER GÜNEL İLE BAMBAŞKA BİR TURİZM KENTİ

Aydın Bölgemizin ve  turizmin incisi olan gözde ilçemiz Kuşadası, değişimin perdelerini açıyor. Turistik bölge olmanın tüm gerekliliklerini tamamlamaya çalışan bir Belediyeye sahip olan cennet turizm kenti, Koronavirüsle mücadelede tam not alırken, kısıtlama döneminde de büyük bir hizmet atağı göstererek sezona hazır vaziyette, yepyeni bir turizm anlayışıyla bu yaz dönemin de kendinden söz ettireceğe benziyor.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel liderliğinde gerçekleştirilen tüm alanda oluşturulan hizmet ağı gösteriyor ki “Kuşadası dünyaya açılan bir pencere” olma yolunda istikrarı elden bırakmıyor. Turistik çarşılara yapılan estetik dokunuşlar, muntazam bir işleyişle düzenin adını oluşturuyor. Arya turistik tesisleri kısıtlama döneminde en güzel sunumu yapmak amaçlı modern bir kent estetiğiyle hizmette sınır tanımayarak gene akıllı bir çalışmanın tesisi olarak bizleri bekliyor. Görüyoruz ki her hizmette modernizeye sahip  bir teşhir anlayışı hakim. Adagöl de  bu anlayışla  göz dolduran çalışmalardan biri.  Plajlarda yapılan düzenlemelerle ve engelli vatandaşların rahat ve huzur içinde tatilini yapma düşüncesiyle oluşturulan yapım ve onarım çalışmaları da takdire şayan hizmetlerden biri.  

Turizm Sektörü, bir ülkenin en önemli katkı payını oluşturuyor. Bu sahada yapılacak tüm hizmetler, tüm yatırımlar ülke gelişimine ve ülke ekonomisine sonsuz değer katıyor. Çağdaş, yenilikçi ve cazibeli bir turizm için alt yapıyı oluşturmak adına gösterilen tüm gayretler, şu süreçte yaşadığımız zorlukları da göz önünde bulundurursak, temsili olarak turizm kenti markası olma yolunda katkı koyan Başkan Ömer Günel’e minnettar olmamak elde değil. Yerel Belediyecilikte yapmış olduğu hizmetlerle çıtasını giderek yükselten Günel, farkını ;hizmetleriyle ortaya koyarak kanıtlıyor.

Yıllarca Kuşadası’nda yaz dönemlerinde bulunmam sebebiyle ayrıca Kuşadası’nı iyi gözlemlemiş biri olarak,  bölgede 2 senedir aralıksız yapılan tüm hizmetler gösteriyor ki ,bambaşka bir turizm kenti sanırım dünyaya meydan okuyacak.

Not: Şunun da altına çizmek istiyorum bu zor süreci yaşayan sektörlerde kapanma durumunda olan herkese büyük sabırlar diliyorum. Umutsuzluk yasak sloganıyla güzellikler kapıda bizi bekliyor diyerek, tüm okurlarıma sevgiler ve saygılar sunuyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.