Ömer Günel'i Anlayana Sivrisinek Saz Anlamayana Davul Zurna Az

SİYASET OPORTÜNİST siyasi figürlerle kuşatıldıkça, hem siyaset hem de toplum kirlenmeye devam ediyor!

Bu dönem bu kuşatma hat safhaya çıkarken, toplum ne durumda? Toplum siyasetten kopmuş, umutsuzluk hat safhada, gelişmeleri endişe ve tedirginlik içerisinde izliyor! 

OPORTÜNİST siyasetçilerde pişkin pişkin hiç bir şey olmamış bir halde sırıtıp duruyorlar! Fırıl fırıl dönüyorlar orta yerde! Başımız döndü takip etmekten desem azdır! İdeolojik ahlak bu kadar mı sapma gösterdi desem adamlarda ideoloji yok! Bir dönem CHP belediye başkanı ol; hizmet TRENTİ sıfır, dil pabuç gibi! Sonra bir dönemin SHP âşıklısı, büyük devrimci bir bakıyorsun AKP bayrağı taşıyor, hop birden istifa ve açıkta ayazda kalan yolcu misali şimdilerde aman Kuşadası’nı yabancılar yönetmesinler, Kuşadası’nın öz evladı var diye dibine kadar ayrımcı bir zihniyetle, konuşma özürlü adayın kurtarıcısı olarak sahnelerde! Pes, Pes ki ne Pes!

Acaba siz Ömer Günel’den koca bir ordu da olsanız ne kadar fark yiyeceğinizi biliyor musunuz? Başka bir dille konuşalım; Ömer Günel diyelim ki kaybetti(Rüyalara mahsus) acaba bu gelinen noktada ki yarattığı MİSYON anlaşıla bilinecek mi? Bıraktığı yerden devam edecek bir yönetim anlayışı oluşturula bilinecek mi? Yoksa her şey sil baştan yirmi sene geriye mi gidilecek.? Bunlar sesleri yüksek oktavdan çıkan, milletin aklıyla oynayanlar, milletin bu sonucu yaşamayı kabul edecekler inimi sandılar!

Kuşadası’nda yaşayan herkes adalıdır! Ayrımcılığı son çare olarak getiren zihniyetlere sormak lazım; siz Kuşadası’nın ekonomik yapısından nemalandınız, taş üstüne taşınız mı var! Kuşadası’nın öz evladı, Turizm kralı bu kasabayı terk eden ilklerden değil midir? Ömer Günel bu kasabanın sosyolojik, ekonomik ve yeni Misyonuna el altmış, başarılı çalışmalarını devam ettirmek için bu seçimde hak ettiği oyu ziyadesiyle takdire şayan kazanacağını hep birlikte göreceksiniz! Ömer Günel sosyal denge ve barışın, toplum uzlaşı yapısının temelini atmıştır!

Size tavsiyem orta yerde oyun oynayıp kendinizi daha fazla ufalamayın. Kenara çekilip işinize bakın. Toplumda daha fazla yok saymayın. Toplum ne yapacağına karar verecek kadar sizlere güven duygularınım yitirmiştir! Yeni dimağlar, beyin fırtınaları bu Kasabaya kazandırın ki, hatalarınız af fola!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.