ÖLÜM BAŞUCUMUZDA

Gerçekler, can acıtır; korona can alır.
 Gün geçtikçe iyiye gitmesi gereken korona kabusu, tüm hızıyla cana hücum etmeye devam ediyor. Tedbirler üzerinde algılama sorunu ve had safhada kafa karışıklığı yaşarken; sevdiklerimizi birer birer pisi pisine ölümle buluşturmak, artık psikolojik dengemizin bozulmasına sebebiyet vermekte..
Karmakarışık bir düzen içinde yaşamaya çalışırken aksi tarafta tedbirlere muhalif de yaşamaya çalışanlara hayretler içersinde kalmamak elde değil. Toplum büyük bir korku ve endişe içinde. Alınan önlemler tabloya bakıldığında yeterli düzeyde değil ayrıca ülke ekonomisi vatandaşa gerekli bütçeyi sağlayabilecek boyutta değil maalesef. Bu kadar kaosun içinde bireylerin tedbirsizce kabadayılık oyunları can sıkmaya başlıyor. Israrla oluşan gereksiz  kuru kalabalık, maskenin görevini kötüye kullanıp yüz yerine başka yerlere teması, hayatı normal düzeyde yaşıyormuşcasına fazlaca özgüven yüklemesi, koronaya kafa tutma hikayeleri , ülkemizde tekrardan bu illetin hortlamasına neden oldu ki şimdi hastaneler tıklım tıklım, ölüm oranları giderek korkunç bir sayıya ulaşmakta. Ayrıca kısıtlamalardaki işleyiş de sebeplerden biri.
Ülkemiz hayli zor bir dönemden geçiyor. 2020 yılını hepimiz eminim ki hafızamızdan silmek istiyoruz. Üst üste yaşanan felaketler bizleri fazlasıyla yıprattı. Bu çaresizliğin içinde kıvranan halk büyük bir çıkmaza girmiş durumda. Sağlık sektörü, esnaf, işletmeler, kısıtlama sonucu meydana gelen işsizlik artışı her biri ayrı bir yara açıyor. Çözümler sıra bekliyor. Umutsuzluk ve güvensizlik insanlara işlemiş vaziyette.
Söylenebilecek sadece sabır ve tedbir……
Hepimiz lütfen pandemi sürecini çok ciddiye alalım.
 Tedbirler çözüm getirir.
UNUTMAYALIM ÖLÜM BAŞUCUMUZDA.
 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.